ozbiljno il ne?

Postavite pitanje, podelite iskustva, edukujte se ili informišite o svim oboljenjima gastrointestinalnog trakta. Oboljenja želudca, dvanaestopalačnog creva, tankog creva, debelog creva i rektuma.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
mnps
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jul 30, 2013 10:10 am

ozbiljno il ne?

Post od mnps »

Postovanje svima na forumu pre svega. Imam problem pa sam hteo da se savetujem sa nekim jos strucnim. Prosle nedelje sam iznad pupka primetio blagu kuglu, izbocinu koja je bolela na dodir. Otisao sam kod gastroenerologa, koji je pogledao na uzv i rekao da je tu crevna peristaltika brza nego na drugim mestima i da se javim hirurgu. Hirurg mi je konstatovao kulu umbilikalnu il kako se vec kaze i zakazao operaciju. Medjutim poslednja dva dana je meni stolica crvena, nije onako sveza krv kao kod hemoroida jer sam ih imao pa znam kako izgleda, ali nisam siguran ni da li je krv, stolica je na izlgled normalne boje al ima te crvene delove i kada sam pokusao da papirom uzmem parce na papiru je ostao crven trag... inace je smedje boje onako kada se pogleda celokupno.. da napomenem da sam u poslednje vreme svaki dan jeo paradajz za rucak, nekih 7 dana sigurno, pa me interesuje i da li moze biti od toga, jer sam vec bio kod gastroenerologa , il da li treba opet ici i ovo mu saopstiti? Izvinjavam se na poduzem postu i hvala svima unapred...
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Re: ozbiljno il ne?

Post od aa_aca »

Од парадајза могу да остану љуспице од кожуре.
mnps
Novi član
Novi član

Post od mnps »

Pre svega hvala na odgovoru... pa, video sam da ima i tih ljuspica al ima i crvene stolice onako kao da se ramazuje po papiru... celokupno gledano stolicu, normalne je boje... sta predlazete dalje?
mnps
Novi član
Novi član

Post od mnps »

p.s. danasnja stolica je bila normalne boje...
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Post od aa_aca »

Немој да једеш парадајз и прати ситуацију десетак дана.
Korisnikov avatar
aa aca
(!) korisnik udaljen sa foruma
(!) korisnik udaljen sa foruma
Pridružio se: Ned Jan 20, 2013 7:41 pm

Post od aa aca »

И?
>
>
>
Ако некоме нисам одговорио као aa_aca,
то је последица блокирања профила и губљења везе са праћеним темама.
Јавите ми се на емаил адресу из профила.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Post od aaaca »

Администратор форума ми је блокирао корисничко име aa_aca, а потом и aa aca. С обзиром на то да за такве поступке не постоје објективни разлози, очекујем да ће ми блокирати и овај aaaca. Осим тога, блокирана је адреса прокси сервера преко кога, осим мене, на интернет излази још неколико хиљада рачунара. Мој прокси не могу да заобиђем, а и да могу да решим то питање, остаје проблем сталног гашења мојих налога.

Присиљен сам да до даљњега напустим овај форум, а они који желе да чују моје мишљење увек могу да ми се јаве на емаил адресу aa_aca @ yahoo.com која је записана и у мојим профилима aa_aca, aa aca и aaaca. Ево је и овако: Slika. Можете и да посетите мој сајт: www. aca. rs.

Поздрављам вас и желим све најбоље.
Аца
Odgovori