Da li su ovo simptomi kandide?

Postavite pitanje, podelite iskustva, edukujte se ili informišite o svim oboljenjima gastrointestinalnog trakta. Oboljenja želudca, dvanaestopalačnog creva, tankog creva, debelog creva i rektuma.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
Mare12
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Maj 26, 2015 7:03 pm

Da li su ovo simptomi kandide?

Post od Mare12 »

Zdravo svima,

Imam odredjene simptome koji su izrazeni u poslednjih 20-ak dana pa bih hteo neki savet ili misljenje.

Vec duze vreme imam unutrasnje suljeve, bezbolne, nema krvarenja. Takodje dugo vec muku mucim sa gasovima tj nadutoscu i gorusicama, vremenom sam ustanovio koje mi namirnice smetaju pa gorusica nema ali je nadutost ostala.

Od pre 20-ak dana javili su mi se novi simptomi:

Cest zatvor
Svrab oko analnog otvora
Osecaj zgrcenosti stomaka (bez bolova osim gore levo na pritisak)
Konstantan osecaj iscrpljenosti i unutrasnje drhtanje
Ukocenost ujutru
Problem sa fokusiranjem prilikom gledanja, nesto kao osecaj zamagljenog pogleda (ali sa vidom je sve u redu)
Povremeno crvenilo i svrab na penisu, takodje povremena pojava sluzi
Tamnija boja mokrace

Da li su ovo simptomi kandide? Svakako planiram da se obratim lekaru...
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Re: Da li su ovo simptomi kandide?

Post od aaaca »

Може да буде проблем са јетром или бубрезима, нарочито због мокраће.

Имаш смањено лучење желудачне киселине па ти одатле долазе проблеми са желуцем и цревима.

Затвор вероватно од недовољног уноса воде, што може да буде узрок тамније мокраће а онда вероватно отпадају потенцијални проблеми са јетром или бубрезима. Затвор може да буде и због недовољног уноса баласта.

Исцрпљеност и унутрашње дрхтање - ко зна. Можда због мањка гвожђа и магнезијума.

Све у свему, неправилан начин живота уз доста стреса.
Odgovori