Operacija zuci

Postavite pitanje, podelite iskustva, edukujte se ili informišite o svim oboljenjima gastrointestinalnog trakta. Oboljenja želudca, dvanaestopalačnog creva, tankog creva, debelog creva i rektuma.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
Natali456
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Avg 17, 2017 9:28 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Operacija zuci

Post od Natali456 »

Dobar dan svima. Pre dve godine posle porodjaja carskim rezom poceli su uzasni bolovi u desnom rebarnom luku sa povracanjem. Dijagnoza su ceriri kamena u zucnoj kesi promila oko 1cm.bezuspesno sam pokusavala da ih razbijem drzim dijetu i imala sam upalu zeluca vec dva puta. Sutra konacno imam zakazano kod hirurga. Vec nedelju dana mucim muku i sa kandidom u istima jer sam pila antibiotike za fistulu na zubu. Prvo pitanje je koliko kandida smeta zapravo u organizmu? Mada nistatin mi cini bolje pa mi je jezik manje beo. Drugo pitanje se odnosi na pankreatit ili zapaljenje pankreasa kao komplikacije zucne bolesti. Da li je npr pankreatit vidljiv na uz pregledu? Pocela sam da umisljam komplikacije i slabo spavam, sto zbog bolova svake druge trece noci sto zbog nervoze. Izvinite na duzem postu. Unapred hvala.
Natali456
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Avg 17, 2017 9:28 am

Re: Operacija zuci

Post od Natali456 »

Dodacu i da sam imala helikobakteriju u zelucuc kod prve upale istog. A kod druge upale test krvi je bio negativan na heliko.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Kontakt:

Re: Operacija zuci

Post od aaaca »

Нема шта ти нису нашли. Велики стручњаци су у питању.

Зар ти није сумњиво да су проблеми са тим изузетно великим камењем почели баш после операције?
Odgovori