nervozna creva
nervozna creva
evo ovako...Pisala sam vec na ovu temu,ali resenja nikako.Dakle,prosle godine u septembru sam imala prerani porodjaj sa smrtnim ishodom deteta,posle samo 3 nedelje ,preminuo mi je i otac.Od sveg tog stresa,krenu mi neki grcevi i bolovi u zeludcu,otkriju mi Heliko.Lecila sam Heliko antibioticima,pa fasovala Candidu,doduse u manjem broju ali za mene je to bilo vrlo mucno iskustvo.Nedugo posle toga,u martu ove godine imala sam operaciji zucne kese,povadise mi ceo kamenolom.Sve se to smirlilo,medjutim,ono sto me opterecuje jeu stolice koje imam.Kasaste su,to je jedna dnevno,najvise dve,ali onog momenta kada mi stomak zakrcka,istog momenta nuzdu moram i obaviti.Radila sam neka imunoloska ispitivanja,na Krna,medjutim,na svu srecu,nalazi su bili negativni.Ali se ovo sa stolicom ponavlja i dalje.Napominjem da sam pod stresmo konstantno i pokusavam da se setim svih ,vecih stresnih situacija i dolazim do zakljucka da je moj stomak zapravo reagovao uvek tako.Nervira me to krckanje...Smrsala sam mozda kilogram,dva,nemam temperature,ni sluzi u stolici.Nekada,kada imam bas jako tvrdu stolicu,ume da mi pukne hemoroid,jer sam prkticno celi svoj zivot imala problem sa opstipacijom.Imam 35 godina,pusac sam.Pre operacije zuci sam radila sve moguce analize krvi i sve je bilo ok.Ne znam sta da mislim,da li je u pitanju nervoza creva i sta preduzeti? 

Re: nervozna creva
Dobro bi bilo da probaš sa čajem od kantariona --ako hoćeš na prirodan način da pomogneš ali treba dug period da bi postigla neki rezultat ako ne onda EGLONYL (pročitaj o njemu)-meni je pomogao za nervozu creva ali ja mislim da bi ti trebalo možda da uradiš i kolonoskopiju da isključiš neki kolitis ili sl.
NAĐI NAČINA KAKO ZNAŠ I UMEŠ DA SE OSLOBAĐAŠ STRESA I ZABORAVLJAŠ SVE NEGATIVNO ŠTO TI SE IZDEŠAVALO.
SREĆNO
NAĐI NAČINA KAKO ZNAŠ I UMEŠ DA SE OSLOBAĐAŠ STRESA I ZABORAVLJAŠ SVE NEGATIVNO ŠTO TI SE IZDEŠAVALO.
SREĆNO