Ja sam sesnaestogodisnji tinejdzer, idem u Gimnaziju i ceo zivot me muci problem za "nervoznim crevima" , tacnije tek ga sada osecam sve cesce i cesce... Zbog skole sam strasno nervozan, u osnovnoj sam bio odlican djak, sad sam vrlo dobar i sve me vise i vise mrzi da ucim i zbog toga sam strasno nervozan oko skole, da ne dobijem losu ocenu, e sad uz tu nervozu primetio sam i ta "nervozna creva", ponekad imam proliv a ponekad i samo retku stolicu, i uz to ponekad jak bol u stomaku... citao sam bas malo pre o tim "nervoznim crevima" , ali sam odlucio da pitam i vas da li neko ima slican problem i kako ga "ublaziti".
evo gde sam nasao nesto vise o tome...
http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/81220/ ... voze-creva
Nervozna creva?!
Re: Nervozna creva?!
Zaboravio sam...
Prosle nedelje mi se javio jak bol u stomaku i proliv(sve to pre skole, ujutru), pa sam odlucio da ne idem u skolu misleci da je neki stomacni virus.
Posle par sati me je prosla "nervoza" , a posle kog sata i bol, kao i proliv prosao...
Prosle nedelje mi se javio jak bol u stomaku i proliv(sve to pre skole, ujutru), pa sam odlucio da ne idem u skolu misleci da je neki stomacni virus.
Posle par sati me je prosla "nervoza" , a posle kog sata i bol, kao i proliv prosao...
Re: Nervozna creva?!
sta da ti kazem nego --NEMOJ SE OPTERECIVATI TOLIKO--- BIO SI ODLICAN PA VRLO-DOBAR PA NISTA TO NIJE LOSE I DA SI TROJKAS--VAZNO JE DA JE PROLAZNA OCENA---
moja pretpostavka da su ti roditelji nametnuli od malena i gurali da moras biti odlikas- ili postoji neki psiholoski razlog--nista lose ne bi uradio ako bi otisao kod lekara i pozalio se mada mislim da je rano za lekove al nije rano da sam poradis na sebi--da ne stremis da budes odlikas pa ces manje i da patis--pa sve se to svede na isto--ne smes biti preambiciozan-pa se bojis da neces uspeti--nije to tako vazno veruj mi-zar nije bitnije zdravlje-kad se razbolis džaba ti i trojka i petica..
Nadam se da ti roditelji pomazu da prevazidjes iako mislim da su oni uzrok--slobodno im procitaj ovo
moja pretpostavka da su ti roditelji nametnuli od malena i gurali da moras biti odlikas- ili postoji neki psiholoski razlog--nista lose ne bi uradio ako bi otisao kod lekara i pozalio se mada mislim da je rano za lekove al nije rano da sam poradis na sebi--da ne stremis da budes odlikas pa ces manje i da patis--pa sve se to svede na isto--ne smes biti preambiciozan-pa se bojis da neces uspeti--nije to tako vazno veruj mi-zar nije bitnije zdravlje-kad se razbolis džaba ti i trojka i petica..
Nadam se da ti roditelji pomazu da prevazidjes iako mislim da su oni uzrok--slobodno im procitaj ovo