NERVOZA ZELUCA

Postavite pitanje, podelite iskustva, edukujte se ili informišite o svim oboljenjima gastrointestinalnog trakta. Oboljenja želudca, dvanaestopalačnog creva, tankog creva, debelog creva i rektuma.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
katmandu
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jan 12, 2005 10:36 pm

NERVOZA ZELUCA

Post od katmandu »

Molim postovane lekare a i ostale koji su na forumu za pomoc.Imam problem sa majkom.Pre sedam meseci mi je umro otac.Moja majka se naravno potresla jako zbog njegove smrti kao i zbog toga sto sam ja tada bila u devetom mesecu trudnoce.Svasta nas je snaslo odjedared.VELIKI STRESOVI.Ona je od tada smrsala jedno 10-12 kg.Taman je pocela polako da se oporavlja psihicki medjutim ima problem sa zelucem.Svako drugo-trece jutro kada se probudi ima bol u zelucu koji traje neko vreme i onda prodje.To se desava iskljucivo ujutru.Nema neki specijalan apetit ali jede redovno ponekad i na silu.Uzima redovnu terapiju za pritisak,i od kada je otac umro pije cipralex.Takodje joj se u jutarnjim casovima desava nekakva unzmirenost i strah.Drugih zdravstvenih problema nema.UZ stomaka je pokazao uredan rezultat.Napominjem da se bol javlja iskljucivo ujutru nakon budjenja.Dali je moguce da se radi o pomerenom zelucu ili je nesto drugo.Sta da preduzmem?Imam utisak da je sve mrsavija!
sunshine08
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jan 22, 2008 7:34 pm

Post od sunshine08 »

Nisam lekar i ne znam koliko ce moj savet biti od pomoci, ali moj predlog je da lepo izjutra sednes sa majcicom, popijete po caj od nane, pustite neku prijatnu muzikicu i polako i smireno krenete u novi dan:)
Pozdrav i svako dobro!
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
Kontakt:

Post od dr ivica »

Hitno rendgen zeluca, potom mozda i gastroskopija. Obavezno fizicki pregled i lab. analize.

Pozdrav!
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
Odgovori