neprijatan problem
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Okt 25, 2007 4:11 pm
neprijatan problem
Moja nestrucna dijagnoza je da imam gliste, ali nikako da prodju, popila sam dve kutije mebendazola pre nedelju dana i nista, sad sam uzela jos jednu pa ako mi ne bude bolje javicu se lekaru... promenila sam cetkicu, posteljinu, odrzavam higijenu ali ne razumem zasto mi se problem vraca, zanima me da li se prenosi pljuvackom, moj momak kaze da nema taj problem ali jedino bi od njega mogla dobiti ponovonjer u mojoj kuci nema niko, jel moguce da on ima gliste a da ne zna?
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Mar 17, 2008 8:49 pm
decije gliste
Trazila sam na netu i nasla sam na dosta site-ova to za seme bundeve,znaci,ne moze da steti,a moze da pomogne,evo procitaj,ovo je deo jednog od tih site-ova.Probaj,pa ako i ovo ne pomogne,najbolje da se obratis lekaru.
Seme bundeve je, takode, lekovito i najčešće se preporučuje kao efikasno i neškodljivo sredstvo protiv dečijih glista i pantljičare. Mogu ga uzimati i deca od dve-tri godine, trudnice, dojilje i stariji, kao i oni sa bolesnom jetrom. Seme bundeve olakšava tegobe obolelih od prostate koji treba da ga jedu svakodnevno.
Posebno je pogodno seme bundeve golice, koje se kupuje u bio-radnjama i onim sa zdravom hranom. Ovo seme ne treba ljuštiti. A kada se ljušti seme obične bundeve, treba paziti da se pri tom ne ukloni i ona tanka, sivo-zelenkasta pokožica na semenu, pošto se u njoj nalazi najviše lekovitih sastojaka. U svetu se proizvode i neki lekovi za prostatu koji sadrže seme bundeve.
Seme bundeve je, takode, lekovito i najčešće se preporučuje kao efikasno i neškodljivo sredstvo protiv dečijih glista i pantljičare. Mogu ga uzimati i deca od dve-tri godine, trudnice, dojilje i stariji, kao i oni sa bolesnom jetrom. Seme bundeve olakšava tegobe obolelih od prostate koji treba da ga jedu svakodnevno.
Posebno je pogodno seme bundeve golice, koje se kupuje u bio-radnjama i onim sa zdravom hranom. Ovo seme ne treba ljuštiti. A kada se ljušti seme obične bundeve, treba paziti da se pri tom ne ukloni i ona tanka, sivo-zelenkasta pokožica na semenu, pošto se u njoj nalazi najviše lekovitih sastojaka. U svetu se proizvode i neki lekovi za prostatu koji sadrže seme bundeve.

Mens sana in corpore sano:)