Nepoznata Dijagnoza...
Nepoznata Dijagnoza...
Nekih 6 meseci imam problema sa bolovima u stomaku u predelu debelog creva... Odprilike celom duzinom debelog creva. Bol je konstantan, nekada je toliko jak da mi bas otezava kretanje. Bila sam kod doktora bezbroj puta do sada, obavila sve moguce analize koje su mi dali, i na kraju nisu otkrili nista. A mene bol ne popusta. Radila sam kolonoskopiju, rekli su da imam uvrnuto debelo crevo na jenom malom predelu koje su sondom ispravili, ali i da to ne moze da bude uzrok mog problema, jer je to bilo u vrlo maloj, skoro zanemarljivoj meri. Nista drugo nisu otkrili. Obavila sam i snimanje celokupnog stomaka magnetnom rezonancom, i rekli su mi da sam zdrava kao trkacki konj... Sve laboratorijske analize su u redu, krvna slika dobra, urin isto tako. A bolovi ne prestaju mesecima. gde god se pojavim kod lekara samo rade iste analize i slezu ramenima... Ima li neka dobra dusa sa idejom sta dalje?
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: Nepoznata Dijagnoza...
Пробај да два пута дневно на ПРАЗАН желудац са бар два сата размака пре и после јела, попијеш по четири деци млаке воде са пуном малом кашиком соде бикарбоне. Соду треба добро да размутиш у води и тек тада попијеш. Ја користим "Ц" соду бикарбону у паковању од пола кила. Сат времена после соде бикарбоне треба да попијеш пробиотик, препоручујем Милтилак. Значи и пробиотик пијеш два пута дневно. Ако је у питању поремећај флоре у цревима ово би требало да покаже прве резултате већ после неколико дана.