Nemogucnost spavanja

Postavite pitanje, podelite iskustva, edukujte se ili informišite o svim oboljenjima gastrointestinalnog trakta. Oboljenja želudca, dvanaestopalačnog creva, tankog creva, debelog creva i rektuma.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
ivan114
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Maj 12, 2018 12:19 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Nemogucnost spavanja

Post od ivan114 »

Molim za pomoc, simtomi su mi jako cudni.

Da li znate onaj osecaj pre nego sto utonete u san pa se trznete ? E to se meni desava samo u nekom 100 puta jacem obliku, u tom da me probudi i podigne iz kreveta. Mislio sam da je neki problem u vezi srca, jer me obicno odatle ziga odnosno trza. To mi se desava po 5-6 puta pre nego sto zaspim. Nekada ne mogu zbog ovog da zaspim po par sati, a nekada me cimne jednom dva puta i zaspim posle sve normalno.Ovo mi je desavalo i ranije ali jednom pa posle ne mesec dva,a sada skoro svako vece. Nisam siguran koji organ ovo izaziva,pa sam mislio da je zeludac jer cim ustanem (podignem se ) svi problemi nestaju . Inace sam imao pre par meseci heliko bakteriju,lecio sam je ali se nisam testirao da li sam je izlecio,tj da li mi se vratila,mogu samo da pretpostavim da jeste.Sa druge strane sa srcem do sada nikad nisam imao problema, i radio sam ekg sto puta i snimao kod kardiologa sve je bilo u redu. Imam i astmu,blazi oblik. Molim za pomoc , da li je ovo vezano za zeludac ili ipak za nesto drugo, posto me cesto budi i nevoljna kontrakcija misica u predelu srca. Hvala unapred
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Re: Nemogucnost spavanja

Post od aaaca »

Не сећам се како се зове тај ефекат. Организам почне да тоне у сан али мозак добије информацију да нешто није у реду па тргне мишиће да би се пробудио. Можда ћеш успети то да пронађеш на интернету. Може да буде проблем са дисањем. Да ли ти је нос запушен или шта слично?
Odgovori