nejasan gubitak kilograma,sta se desava?

Postavite pitanje, podelite iskustva, edukujte se ili informišite o svim oboljenjima gastrointestinalnog trakta. Oboljenja želudca, dvanaestopalačnog creva, tankog creva, debelog creva i rektuma.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
frozen__sun
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Apr 27, 2011 4:34 pm

nejasan gubitak kilograma,sta se desava?

Post od frozen__sun »

Pozz svima...Ukoliko bih neko htio da pomogne,objasnio bih mu svoje tegobe.Izvadio sam neke nalaze prema kojima je sve u redu a ja gubim na težini pa bih napisao u narednoj poruci jer trebam savjet ukoliko je neko imao sličan problem...
frozen__sun
Stalni član
Stalni  član

Re: nejasan gubitak kilograma,sta se desava?

Post od frozen__sun »

frozen__sun napisao:Pozz svima...Ukoliko bih neko htio da pomogne,objasnio bih mu svoje tegobe.Izvadio sam neke nalaze prema kojima je sve u redu a ja gubim na težini pa bih napisao u narednoj poruci jer trebam savjet ukoliko je neko imao sličan problem...
Da li zelite da pomognete da napisem poruku?
frozen__sun
Stalni član
Stalni  član

Re: nejasan gubitak kilograma,sta se desava?

Post od frozen__sun »

Koji moze biti uzrok gubitka na težini nakon infekcije sa Helik.bakter pilori koju sam liječio trojnom terapijom?Kompletna krvna slika+urin mi je uredna sem jedne vrijednosti koja je blago neznatno povisena.Hormoni stitne su mi u redu.Ultrazvuk abdomena uredan.Pijem pantoprazol vec duze vrijeme zbog akutnog gastritisa koji sam liječio od pre mjesec dana.
Imalo malo i nerviranja i stresa.Stolica normalna/formirana,dijareje nemam.Bio 3 kod gastroenterologa rečeno mi samo da nastavim sa pantoprazolom jos 2 mjeseca.Od dana uzimanja antibiotika (terapija od 7 dana) pa do danas a to je neki mjesec i 10 dana sam izgubio oko 6 kg.
Odgovori