Oduvek imam redje stolice odn ne vrsim nuzdu bas svaki dan, vec na nekoliko dana, jednostavno tako je od rodjenja, kao i povremeni problemi sa tvrdom stolicom.E ovako.Sada sam ipak malo zabrinuta.Desava mi se da, mozda 1-2x mesecno a nekada i redje imam bol u stomaku, ne mogu da odredim mesto, kao da je ceo stomak u grcu, donji stomak mi se naduva i tvrd je, primetila sam da mi se to cesce desava posle seksa ili ako trpim gasove ili da mokrim a u sedecem sa polozaju, i onda kada ustanem osecam grceve tj stezanje u celom abdomenu

Dobijem i gasove, i cini mi se da nakon mokrenja, ili ispustanja tih gasova to prodje, otprilike traje 2-3h, i prodje...Naravno, kao po obicaju nisam imala potrebu za nuzdom par dana, i vec 2 dana sam imala tvrdju stolicu, danas sam osetila i grebanje u anusu, i nakon nuzde na toalet papiru je bilo prilicno krvi, svetlo roze boje, sveza krv.Naravno nije mi ni to prvi put, mnogo puta sam i u detinjstvu imala tvrdu stolicu sa malo krvi, ali danas je bilo prilicno.I htela bih doktoru ali trenutno sam u inostranstvu i doktoru cu moci tek za mesec dana.

Molim vas za neki savet.Jos se i zdravo hranim.