Vec pet godina imam diskus herniju. Doktori su to provalili pre dve godine. Predlozena mi je operacija na koju nisam otisao, jer nemogu mojim roditeljima da dokazem neke stvari. Od tableta pijem svaki dan po dve tablete diklofena retard od 100 mg, povremeno 3 do 6 mg bromazepama. Pre nekih sedam osam meseci su poceli problemi sa stomakom. Prvo su pocele blage mucnine, zatim sve jace i jace, uglavnom kada jedem odredjenu hranu ( paradajz na primer), ili kada popijem malo vise alkohola. Zatim su poceli problemi sa stolicom. Neredovno sam isao u WC (desavalo se da ne idem po cetiri pet dana), a kada bih otisao stolica je uglavnom bila retka, a sve cesce se desava me potera i po tri, cetiri, pet puta u WC. U takvim slucajevima bih popio dve tablete loperamida i on bi odradio svoje.
Ono sto bih zeleo da znam je dali je za ovakvo stanje kriv diklofen (ako jeste da prestanem da ga pijem ), i dali postoji neki caj ili preparat koji bi mi makar malo sredio zeludac.
I jos jedna stvar kod lekara jos uvek nisam isao u vezi ovoga.
Unapred hvala.
Mucnina i retka stolica
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Jul 26, 2008 10:30 pm
E pa to je najveca greska sto niste do sad isli kod lekara.Znaci,to Vam je osnovno- lekarski pregled.
Moguce da je diklofen retard malo napravio probleme.Ako bas morate da ga pijete,mozete probati sa DIKLOFENAK DUO,on je manje "agresivan" lek i zeludac ga dobro podnosi.
Ali nista od ovoga sta sam Vam napisala nemojte da uzimate napamet,jer obavezno morate prvo kod gastroenterologa!!
Zelim Vam brz oporavak...

Moguce da je diklofen retard malo napravio probleme.Ako bas morate da ga pijete,mozete probati sa DIKLOFENAK DUO,on je manje "agresivan" lek i zeludac ga dobro podnosi.
Ali nista od ovoga sta sam Vam napisala nemojte da uzimate napamet,jer obavezno morate prvo kod gastroenterologa!!
Zelim Vam brz oporavak...

"Izbiliza niko nije normalan..E=mc2"