MOZE MISLJENJE I SAVET???

Postavite pitanje, podelite iskustva, edukujte se ili informišite o svim oboljenjima gastrointestinalnog trakta. Oboljenja želudca, dvanaestopalačnog creva, tankog creva, debelog creva i rektuma.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
Korisnikov avatar
Majche89
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Dec 10, 2008 4:58 pm

MOZE MISLJENJE I SAVET???

Post od Majche89 »

Moj decko ima neke probleme ali nece kod lekara pa ja rekoh da pitam prvo vas pa da ga isibam i kod lekara! :D

Pre je dosta piva pio i onda je poceo od 2 gutljaja da povraca!
To je kao prestalo sada posle nerviranja njemu se javljaju kao neki grcevi u zeludcu i onda nekad i povraca! Povracao je skoro i glava kad ga je bolela (ima staru povredu kod oka pa ga na promenu vremena boli glava pa ja msilim da je od toga) ali evo danas ga je mucio ceo dan zeludac i malopre povracao ponovo! Cesto ga zeza tako zeludac a mnooogo se nervira u poslednje vreme! Drugih problema nema ni sa stolicom ni ni sa cim drugim!
Nekad se zali da ga bolucka zeludac ali mu nije muka!
Molim vas za neki odgovor strucnjaka ili ako ste imali slican problem!
Unapred hvala!!!
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
Kontakt:

Post od dr ivica »

Ima gastritis, ili nesto drugo. Eto mu sad, neka razmislja, pa ne mora kod lekara :roll:
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
Korisnikov avatar
Majche89
Novi član
Novi član

Post od Majche89 »

Sta da razmislja? :-?
Dea
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 24, 2004 6:22 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od Dea »

Pa dal je gastritis ili nesto drugo....
Korisnikov avatar
Majche89
Novi član
Novi član

Post od Majche89 »

Imam ponovo jedno pitanje...
Danas se decku opet nesto desilo sa njegovim zeludcem...
Seo je da jede a inace u poslednje vreme ne jede kako treba zbog posla,nerviranja,i kad jede jednom dnevno jede ko "stokica",malopre je popio hladan jogurt i jeo nesto i u trenutku je osetio jak bol znaci kao grc u zeludcu i jedva progutao taj zalogaj,sad kaze da kao malo kao zavija,stvarno se plasim i jedva sam ga naterala da u ponedeljak ode kod lekara ali moze li mi neko reci o cemu se mozda radi?
Da nije mozda sve to zbog tog posla i nerviranja...
Posle jaceg nerviranja redovno ima problema sa zeludcem!

Sad da pitam i za mene, neko vreme nisam jela kako treba, smrsala 6-7 kg i sad mi se desava da kad jedem osecam kao kamen u zeludcu! Od paradajza i nekih jela pojavljuje mi se gorusica i nekad kad se posle jela sagnem ima osecaj da ce da mi izadje hrana na nos onda podrignem i osecam olaksanje neko? Pre sam mogla da podrignem u lezecem stavu sad ne nego moram da se podignem i tek onda Idemo zajedno u ponedeljak kod lekara ali me zanima da l ise nekom desavalo slicno?
Korisnikov avatar
MACHINE
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Sep 11, 2008 9:05 pm

Post od MACHINE »

Gastritis i jedno i drugo...neredovna i losa ishrana + stres = upala GIT-a
Korisnikov avatar
Majche89
Novi član
Novi član

Post od Majche89 »

Hvala puno na brzom odgovoru!

Nisam napomenula da mi puno puta posle normalnog obroka,evo kao sada, osecam kao kamen u zeludcu i nekako kao da mi se hrana dize na gore,mada sam primetila da mi se smanjuju tegobe kad prestanem da sama izazivam podrigivanje non stop!
Odgovori