Ovako, imam 29 godina, prvi "problem" mi je bio pre jedno 6-7 godina. Vadjenjem krvi bilirubin mi je bio visok (ne mogu da se setim tacno koliko) i rekli da mi je zbog toga jetra uvecana. Ne koristim droge, alkohol popijem ponekad (vrlo retko), pisem jer su me pitali da li sam pusio marihuanu ili uzeo neke tablete, rekli mi da pijem surutku i da se vratim za 2-3 dana da opet vadim krv. Sledeceg puta bilirubin se smanjio, ali isao sam kod specijaliste gde su mi rekli da je sa jetrom sve u redu.
Drugi "problem" mi je bio pre oko 3 godine kada posle nuzde primecujem krv na papiru, ne na stolici (koja je normalne boje). Uglavnom, znao sam da su hemoroidi, jer me je svrbelo, peckalo i osecao sam da imam hemoroide.
I onda u zadnjih 3-4 meseca (sa prekidima) od po nekoliko dana, stolica mi je retka ali ipak ide krv (sad malo vise), stolica je i dalje normalne boje, i dalje se vidi razlika, i dalje osecam peckanje i svrab. Mnogo sedim na poslu, imam stresne situacije, doruckujem i rucam, jedem i kuvano, ne mnogo zacinjenu i ne veceram. Vise nisam siguran da su hemoroidi jer mi se desilo (otprilike pre 2 meseca) i da kada ispustim vazduh izlazi kao neka voda i krv. Nemam bolove u stomaku, ali skoro svako vece imam gasove. Nisam izgubio na tezini, spolja sve izgleda normalno. Pre 5-6 meseci su mi vadili krv, jer sam bio bolestan (obican grip) i umalo se nisam onesvestio. Neka stavka je bila bas uvecana (ne mogu da se setim sta bese), ali rekli su mi da to znaci da imam negde neku upalu. Kada sam im spomenuo da sam ranije imao ono sa jetrom, rekli su mi da to nije to. Ako moze neki odgovor, savet, hvala!
Molim za savet, krvarenje
Re: Molim za savet, krvarenje
Водица или слуз у столици знак је упале дебелог црева. Оно што ја могу да ти препоручим је Флонивин (пробиотик), домаћи кефир и ацидофилно млеко које прави Завод за млекарство у Београду.
Re: Molim za savet, krvarenje
Hvala na odgovoru, ici cu i ovih dana kod lekara!