Imam ozbiljan problem niko ne moze da mi pomogne...smrsao sam 30kg za 3 meseca..i dalje mrsavim..visok sam 190 i sada imam 78kg..vadio sam sve zive rezultate...kompletna krva lista mi je odlicna...jedino leukocitna formula nije u redu...granulociti su mi 74.2 a Limfociti padaju na 18...mnogo se brzo zamaram...bukvalno dok hodam i pricam telefonom ja ne mogu da dodjem do daha...18 godina sam pusio marihuanu i u zadnje vreme mi je mnogo lose kad je pusim,,,bukvalno mislim da umirem...kratak mi je dah i mnogo se umaram...tako da sam batalio trajno....ali pocinjem da imam simptome ankcioznosti sad vec sve cesce i cesce.,creva mi nesto rade po ceo dan i imam gasove...bubrezi me bole s vremena na vreme...snimao sam rengen pluca rekli su sve je ok....gutao sam i sondu za zeludac isto su rekli sve je ok...Radio sam razne tumor markere i stitnu zlezdu sve je ok....Video sam ovde ovaj test za kandidu i casu vode...Bukvalno cela potone posle minut..
Dali je moguce da imam kandidu a da ne mogu da mi je nadju preko stolice?
I dali kandida moze da izazove jake bolove u bubrezima i ankcioznost?
Molim vas pomozite mi
Molim za pomoc ocajan sam
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Maj 29, 2016 11:26 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Maj 29, 2016 11:26 pm
Re: Molim za pomoc ocajan sam
Da napomenem da sam radio i test na hiv i sidu,hepatitis...sve je negativno...
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Maj 26, 2016 2:26 am
moguce je da imas kandidu, a da ne moze da se nadje u stolici. idi na vma i trazi da ti testiraju stolicu na kandidu. tamo uvek otkriju, ako je kandida u pitanju.
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Maj 26, 2016 2:26 am
a i zasto ne bi otisao na seansu kod psihijatra. drugarica je patila od anksioznosti, dosta joj je pomoglo, pogotovo zato sto si na odvikavanju.
Da li si u medjuvremenu išao kod psihijatra?