Molim ako neko može ukratko da mi odgovori na moje pitanje i da mi smernice kome da se obratim za moj problem.
Naime,dešava mi se da izbacujem samo sluz , nekada samo krv a nekada kombinovano sa izostatkom stolice.To traje dan dva a onda sve normalno 1-2 meseca pa ponovo.Ponekad imam slabe bolove u donjem delu stomaka ispod pupka.Vidimda kada imam normalnu stolicu ona je malo tanja i neravnomerna sa leve strane.
To traje nekih dve godine i još nisam išao niti sam se obraćao doktoru.
Unapred hvala,
molim odgovor , samo sluz bez stolice
Re: molim odgovor , samo sluz bez stolice
Ovo što ste opisali može da bude simptom veoma teškog oboljenja.
Smesta idite kod lekara!
Trebalo bi da dobijete uput za gastroenterologa, a zatim će on/ona odraditi rektoskopiju, kolonoskopiju i eventualno irigografiju.
Najiskrenije Vam savetujem da se odmah ujutro "nacrtate" kod Vašeg lekara.
Ne šalite se sa životom...
Smesta idite kod lekara!
Trebalo bi da dobijete uput za gastroenterologa, a zatim će on/ona odraditi rektoskopiju, kolonoskopiju i eventualno irigografiju.
Najiskrenije Vam savetujem da se odmah ujutro "nacrtate" kod Vašeg lekara.
Ne šalite se sa životom...
dve godine???
pa sta cekas covece,sama sluz i krv pokazuju da je crevo upaljeno...
meni se desavalo slicno ali ja imam crohn tako da se ne brinem jer znam od cega je...al ti se zezas sa zdravljem,idi dok nije kasno

pa sta cekas covece,sama sluz i krv pokazuju da je crevo upaljeno...
meni se desavalo slicno ali ja imam crohn tako da se ne brinem jer znam od cega je...al ti se zezas sa zdravljem,idi dok nije kasno
Nema potrebe da se plašite pregleda. Idite kod lekara i zahtevajte da Vas što pre upute na kolonoskopiju. Ukoliko Vas stave na listu čekanja koja je isuviše duga uradite te preglede privatno. Pisano je na forumu o tome. Tek po obavljenoj kolonoskopiji videćete šta je u pitanju. Držim vam palčeve jer znam kako sam se ja osećao dok sam čekao kolonoskopiju. Srećno.
Hvala vam na savetu, nisam mislio da je nešto ozbiljno i hvala na ohrabrenju.