MOlim misljenje doktora

Postavite pitanje, podelite iskustva, edukujte se ili informišite o svim oboljenjima gastrointestinalnog trakta. Oboljenja želudca, dvanaestopalačnog creva, tankog creva, debelog creva i rektuma.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
waltera
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Jun 09, 2008 1:58 pm

MOlim misljenje doktora

Post od waltera »

Inace sam na forumu kukala na bolove ispod desnog rebarnog luka i na "poskakivanje ispod rebara" ali sada mi se to javi i na lijevoj strani ne tako intenzivno kao na desnoj nego tupo i nekoliko sekundi me zasjece cas tupa tacno na liniji ispod lijevog rebarnog lika....cak je ta bol i odredjenija sto ne mogu da kazem za desnu jer boli cijela i neodredjeno....i to preskakanje tj.nekakvo lupkanje ispod rebara se javilo i na lijevoj strani.....je li to peristaltika debelog crijeva....ja stvarno ne znam vise sta da radim po pitanju tih crijeva na uz sam sve gledala vise puta kazu mi samo da mi je savijena zuc.....cak nisam imala tada ni gasova u debelom crijevu kada su gledali(ali sam taj dan imala stolicu).Inace stolice su u pocetku bile tvrde i izazvale su i hemeroide....ali sada su isto neredovne ali koezistencija se mijenja od zatvora od nekoliko dana i onda nagli grc u stomaku ujutro i proljev pracen uz cjelodnevnu nervozu neku u crijevima i zelucu.....
Te bolove osjecam i na pokrete i mjenjanje polozaja i cak disanje...
Vlada88
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Dec 10, 2008 11:49 am

Post od Vlada88 »

sta preduzeti prilikom upale i zadebljanja debelog creva (na krajnjem delu)
blue wawes
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Okt 24, 2008 7:36 pm

Post od blue wawes »

Vlado, prvo pregleg eventualno biopsija pa dijagnoza pa onda terapija.Šta je god čepići od kantariona ne leče ali mogu da ublaže nelagodnosti.
blue wawes
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Okt 24, 2008 7:36 pm

Post od blue wawes »

Ups, nisam doktor.
Odgovori