Metoda odlaganja defekalizacije

Postavite pitanje, podelite iskustva, edukujte se ili informišite o svim oboljenjima gastrointestinalnog trakta. Oboljenja želudca, dvanaestopalačnog creva, tankog creva, debelog creva i rektuma.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
Dolan
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Feb 27, 2013 1:43 pm

Metoda odlaganja defekalizacije

Post od Dolan »

Pozdrav svima, ovo je moj prvi post 8)

Bilo kako bilo, otkrio sam način odlaganja defekalizacije, što je jako korisno ako vas pritera, a ne bi ste da se brišete lišćem, ili da se ne brišete uopšte.

Tu metodu sam otkrio kada sam imao 10ak godina. Jednostavno, kad osetim zov prirode, jednostavno prekrstim noge i opustim se. Izmet ne izlazi, ali osetim onaj prijatan osećaj olakšanja. Tako sam u mogućnosti da odložim defekalizaciju dugo vremena, oko nedelju dana.
Imam 23 godine, i dan danas ponekad to uradim, čisto radi zadovoljstva. Nikad nisam (kuc kuc) imao problema sa hemoroidima niti sa sličnim problemima, mada sam imao sa piloindalnim sinusom (ali taj problem je prouzrokovan kosmatošću i dugim sedenjem, i hvala bogu, rešen je bez ikakve operacije).

Interesuje me, da li je ta pojava do sada zabeležena do sada u medicinskoj terminologiji?

Pozdrav
Dolan
Odgovori