Lecenje ciroze jetre

Postavite pitanje, podelite iskustva, edukujte se ili informišite o svim oboljenjima gastrointestinalnog trakta. Oboljenja želudca, dvanaestopalačnog creva, tankog creva, debelog creva i rektuma.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
Comilijana
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Sep 08, 2015 9:59 pm

Lecenje ciroze jetre

Post od Comilijana »

Prvi put pisem komentar na ovom forumu, a nesto sto sam otkrila vezano za lecenje akutne ciroze jetre koje je dalo prakticno magijske rezultate jeste razlog zasto ovo delim sa vama.

Naime, moj deda koji je 10 godina bio alkoholicar, u raznim fazama, dospeo je do stanja maltene, pred “otpis”, kako su to klinike u Beogradu rekle.
Na preporuku jednog od mojih poznanika cija je majka bila na paliativnoj nezi u Nova Vita bolnici u Rakovici, i zivot joj bas kao I mom dedi bio otpisan, a oni uspeli da joj produze I ucine laksim, odlucila sam da proverim kliniku I saznam sto vise iskustava.

Kao I za sve klinike koje se bave lecenjem ovako delikatnih bolesti a jos vise stanja u kojima pacijente dovode, komentari su bili podeljeni. Najvise su mi “bole oci” negativne kritike da je sve to prevara, zatim nestrucnost I otimanje novca, medjutim u bezizlaznoj situaciji uz mnogo vere odlucili smo da smestimo dedu u Nova Vita kliniku I pokusamo lecenje kakvo-takvo.

Deda je pre 2 godine primljen u kliniku sa dijagnozom hepaticne kome (izmenjeno stanje svesti, promene u govoru, nemogućnost orjentisanja) I terapija medikamentima u kombinaciji sa imunoterapijom, prirodnim preparatima i nutriceuticima, poseban rezim ishrane, infuzije aminokiselinama I 100 nekih cuda…

U vreme trajanja terapije od preporucene 4 nedelje doslo je, mogu slobodno da kazem, do cuda. Deda koji u tom momentu ima 78 godina I pretpostavimo slab organizam dovodi svoje stanje do maltene perfekcije sto se tice parametara obnavljanja celija jetre.

U razgovoru sa Milomirom Kandicem, nacelnikom bolnice, u vreme otpustanja sa klinike, receno mi je da je deda spreman za novi zivot☺
Sve je bilo prilicno sveze, ja puna sumnje u dedino izlecenje, ali evo 2 godine kasnije deda napunio 80-u I zaista zivi dobar zivot.
Popio bi on jos po koju, da se ne lazemo, ali je baba ovog puta prilicno poostila mere u odnosu na pre.

Suma sumarum, topla preporuka za Nova Vita kliniku bar sto se tice uspesnog lecenja ciroze jetre u ozbiljnom stanju!

http://www.novavitahospital.com/
Odgovori