lecenje candide

Postavite pitanje, podelite iskustva, edukujte se ili informišite o svim oboljenjima gastrointestinalnog trakta. Oboljenja želudca, dvanaestopalačnog creva, tankog creva, debelog creva i rektuma.

Moderatori: moderato, vlada99

svetosavska
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Feb 06, 2007 9:01 pm

Re: lecenje candide

Post od svetosavska »

Ništa slatko nisam jeo, ama baš ništa. Probajte sa Srebrnom vodom i perlicama belog luka-preporučujem one Medicina Natura 2 x dnevno. Jedite beskvasni hleb/pogaču, bareno povrće, ništa što ima sirćeta - treba vam bazna sredina u stomaku, a ne kisela.
quincekap
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Mar 09, 2006 12:21 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od quincekap »

Srebrnu vodu sam pila,ali mi je posle nje bilo uzasno.Herpes mi je odmah buknuo,bakterije krenule vaginalno,da sam cak imala i bakterije koje nikad nisam imala: Ureaplazmu i bakterijsku vaginozu (splet raznoraznih bakterija). Uvidela sam da samo bacam pare i da moram da nadjem neko drugo resenje.
Ovih dana sam imala virus koji mi je izgleda napao i pola stitne zlezde koju imam (druga polovina mi je odstranjena) i ceo dan me boli stomak i tera me u WC. Boli me ceo vrat i cak osecam bol u hrskavici.
Treba i da dobijem,a to mi se desava ,da kad treba da dobijem, krenu ucestali prolivi.
Sta bi to moglo da bude? Da li je sve to od stitne zlezde?
svetosavska
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Feb 06, 2007 9:01 pm

Post od svetosavska »

Moje iskustvo sa srebrnom vodom je suprotno vašem. Istina, na početku sam imao reakciju, ali sam čitao o tome kao o procesu detoksinacije. No, moguće je da na vas drugačije deluje. Pokušajte onda belim lukom ili perlicama belog luka, origanom, lanenim semenom potopljenim u jogurt, uzimanjem Probiotic kapsula, grejpfrutom, izbegavanjem slatkiša, kvasca, pečurki i svega onoga čime se Candida hrani. Možda da potražite mišljenje još nekog lekara?
Odgovori