lecenje candide
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Uto Feb 06, 2007 9:01 pm
Re: lecenje candide
Ništa slatko nisam jeo, ama baš ništa. Probajte sa Srebrnom vodom i perlicama belog luka-preporučujem one Medicina Natura 2 x dnevno. Jedite beskvasni hleb/pogaču, bareno povrće, ništa što ima sirćeta - treba vam bazna sredina u stomaku, a ne kisela.
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Čet Mar 09, 2006 12:21 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Srebrnu vodu sam pila,ali mi je posle nje bilo uzasno.Herpes mi je odmah buknuo,bakterije krenule vaginalno,da sam cak imala i bakterije koje nikad nisam imala: Ureaplazmu i bakterijsku vaginozu (splet raznoraznih bakterija). Uvidela sam da samo bacam pare i da moram da nadjem neko drugo resenje.
Ovih dana sam imala virus koji mi je izgleda napao i pola stitne zlezde koju imam (druga polovina mi je odstranjena) i ceo dan me boli stomak i tera me u WC. Boli me ceo vrat i cak osecam bol u hrskavici.
Treba i da dobijem,a to mi se desava ,da kad treba da dobijem, krenu ucestali prolivi.
Sta bi to moglo da bude? Da li je sve to od stitne zlezde?
Ovih dana sam imala virus koji mi je izgleda napao i pola stitne zlezde koju imam (druga polovina mi je odstranjena) i ceo dan me boli stomak i tera me u WC. Boli me ceo vrat i cak osecam bol u hrskavici.
Treba i da dobijem,a to mi se desava ,da kad treba da dobijem, krenu ucestali prolivi.
Sta bi to moglo da bude? Da li je sve to od stitne zlezde?
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Uto Feb 06, 2007 9:01 pm
Moje iskustvo sa srebrnom vodom je suprotno vašem. Istina, na početku sam imao reakciju, ali sam čitao o tome kao o procesu detoksinacije. No, moguće je da na vas drugačije deluje. Pokušajte onda belim lukom ili perlicama belog luka, origanom, lanenim semenom potopljenim u jogurt, uzimanjem Probiotic kapsula, grejpfrutom, izbegavanjem slatkiša, kvasca, pečurki i svega onoga čime se Candida hrani. Možda da potražite mišljenje još nekog lekara?