KRVAVA SLUZ U STOLICI

Postavite pitanje, podelite iskustva, edukujte se ili informišite o svim oboljenjima gastrointestinalnog trakta. Oboljenja želudca, dvanaestopalačnog creva, tankog creva, debelog creva i rektuma.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
brankaj
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Apr 28, 2015 11:02 am

KRVAVA SLUZ U STOLICI

Post od brankaj »

Pozdrav sapatnici:-)
Moje pitanje je da li se nekom dešavalo da ima krvavu sluz preko stolice i da li je to može biti simptom unutrašnjih hemoroida za koje znam da imam.Dok čekam kolonoskopiju značilo bi mi mišljenje, iskustvo, savet...Pre mesec dana dr mi je rekao da ukoliko sledeći nalazi (sedimentacija, fibrinogen, gvožđe, fekalni kalprotektin)u redi (i dobri su) kolonoskopija nije potrebna ali pošto se ta krvava sluz sa končićima krvi ponavlja ipak mi je zakazao kolonoskopiju). Da li unutrašnji hemoroidi bole u vidu bola rektalnog dela? Pozz!
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Re: KRVAVA SLUZ U STOLICI

Post od aaaca »

Као што сам ти написао пре два месеца - имаш кандиду. Само се сада спустила и на дебело црево.
salelegenda
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Avg 14, 2013 3:12 pm

Post od salelegenda »

Ja evo kad god vrsim veliku nuzdu na wc solji vidim krv bledicasti cini mi se sluzavu ja sam takodje u panici zestokoj jer ovo traje dva dana vec.Inace hranim se ribom,muslijem,supicama pijem caj od zalfije ali ipak sve je isto.Imam i hemoroide spoljne osecam u obliku svraba a za unutrasnje ne znam nisam bas siguran ali mozda i imam u glavnom ovako nesto jos nisam doziveo i bas sam uplasen.Znaci cim prvi izmet prodje kroz cmar eto sa njim i krv normalne boje sa mozda malo sluzi...I ja se plasim da nije neki rak ipak do prekjuce sve je bilo kako treba,a zaboravi da napomenem da prilikom nuzde nemam nikakvih bolova jedina neprijatnost je kad vidim krv...molim vas podelite neko misljenje sa mnom jer sam bas u panici ipak sam mlad imam 30 godina...
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Post od aaaca »

Онамо сам ти одговорио. :)
Odgovori