Postovani,
Prvo da vam napisem izvestaj sa jucerasnjeg (13.09.2016) kontrolnog pregleda i intervencije:
Indikacija za pregled: FAP St.post.op.IAP
RADJENA DUODENOSKOPIJA I KOLONOSKOPIJA U ANALGOSEDACIJI
---------------------------------------------------------------------------------
U zelucu cisticni polipi fundusa.U antrumu u projekciji velike krivine prema zadnjem zidu sesilna prominencija po tipu aberantnog pankreasa.
U duodenumu vise manjih polipa velicine 3-5 mm i jedan proksimalno od papile velicine 7-8 mm.
U pouch-u vise manjih polipa velicine 3-5 mm kao i u delu tankog creva u blizini anastomoze.Ukolonjeno 10-tak polipa.
Pa mi na osnovu gore navedenog odgovori na sledeca pitanja:
1.Zasto mi nisu uklonjeni ostali navedeni polipi izuzev ovih navedenih 10-tak polipa,tj.treba mi neko da mi protumaci ceo nalaz?
2.Da li je opasno sto sam 5 h posle navedene intervencije (endoskopske polipektomije) imao krvavu stolicu - dva puta sam isao u WC i oba puta sam imao veliku kolicinu krvi,napominjem da nisam bio hospitalizovan,tj.odmah sam poslat kuci i sta dalje treba da radim zbog tog krvarenja (u slucaju da je opasno)?
Unapred zahvalan
Krvarenje nakon endoskopskih pregleda sa skidanjem polipa
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: Krvarenje nakon endoskopskih pregleda sa skidanjem polipa
Хохштаплери су ти оштетили дебело црево и због таквих месара ја стално понављам да не треба узимати анестезију нарочито не тоталну. Врати се одмах да погледају шта су засрали.