Krv na toalet papiru

Postavite pitanje, podelite iskustva, edukujte se ili informišite o svim oboljenjima gastrointestinalnog trakta. Oboljenja želudca, dvanaestopalačnog creva, tankog creva, debelog creva i rektuma.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
Dzoni12
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jun 11, 2017 9:42 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Krv na toalet papiru

Post od Dzoni12 »

Pozdrav!

Imam nervozan stomak. Cesto kad hocu da idem recimo na ispit imam obicaj da dugo sedim na wc solji i da se natezem, znam da je lose, ali je vise na psihickoj bazi od straha da cu kasnije morati u toalet.
E sad, od pre godinu dana desava se sledece, a to se desilo i prije 3-4 sata: trebam da idem u setnju i pomislim na stolicu, odem u wc, obavim posao uz maalko jace natezanje. Stolica je tvrda. U toku setnje osetim svrab po anusu. Dolazim kuci, sedam na wc solju, uzimam toalet papir obrisem se i vidim mesavinu stolice i svetle boje krvi.
Inace imao sam pre 2 meseca spoljni hemorid koji je prosao za 3 dana. Stolica je normalna i nemam bolove u stomaku.

Ima li neko neku ideju o cemu se radi?
bole90
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jun 02, 2017 12:54 pm

Re: Krv na toalet papiru

Post od bole90 »

Klasični simptomi hemoroida od tog silnog naprezanja, idi kod proktologa da vidi kakvo je stanje i sa ti propiše eventualnu terapiju.
shinzon
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Maj 28, 2017 4:13 pm

Post od shinzon »

bole90 napisao:Klasični simptomi hemoroida od tog silnog naprezanja, idi kod proktologa da vidi kakvo je stanje i sa ti propiše eventualnu terapiju.
+1
i svakako bez naprezanja :wink:
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Kontakt:

Post od aaaca »

Ради се о напрезању...