Krv iz analnog otvora

Postavite pitanje, podelite iskustva, edukujte se ili informišite o svim oboljenjima gastrointestinalnog trakta. Oboljenja želudca, dvanaestopalačnog creva, tankog creva, debelog creva i rektuma.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
Povremen
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Feb 28, 2012 5:58 am

Krv iz analnog otvora

Post od Povremen »

Pre nego što sam došao kući osetio sam blagi svrab na analnog otvoru, uzeo sam wc ubrus i video krv na njemu, svrab je prestao , ali se plašim da će mi se to opet desiti a da je ne znam zbog čega opustio sam se ali i dalje ne znam o čemu se radi?.
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

Re: Krv iz analnog otvora

Post od vasa »

Ja bih na tvom mestu ipak otisao kod lekara-
srecno
ika79
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Dec 15, 2010 11:07 am

Post od ika79 »

Povremen napisao:Pre nego što sam došao kući osetio sam blagi svrab na analnog otvoru, uzeo sam wc ubrus i video krv na njemu, svrab je prestao , ali se plašim da će mi se to opet desiti a da je ne znam zbog čega opustio sam se ali i dalje ne znam o čemu se radi?.
:roll: Tek Tako,.!?! Svrab,Tolet.p. i Na Njemu Krv,.!! Nemoj me Pogresno Sxvatiti,ali Misljenja sam da Bi se Ogromna Vecina,Na Svrab - A Da Pre Toga Nije Imala Ikakvih Problema Sa i Na Rektumu - Jednostavno Pocesala i Nastavila Dalje :wink: - Tvoja Reakcija na Svrab iz Pomenutog Predela,Meni Licno Govori (Izvini,Mozda Gresim),da si Ili Vec Imao Neki Vid Problema na Analnom Otvoru,ili jos Uvek Imas,. - Ovde sam Takodje da Bih Izneo Svoj Problem (Dok sam Gledao Gde Bih Mogao da Iznesem svoj Problem,Privukao me je Tvoj Text,Verovatno zato sto je Kratak,a i Podseca,na Moj Problem ,,Krv iz Analnog Otvora,posle Tvrde STolice'',.!! Tesko je Poverovati,da te je iz Cista Mira,Zasvrbeo Pomenuti Deo Tela,I da si Odmah,Ovlas Presavsi Toletom,Primetio Svezu Krv,.- Naravno ukoliko se Na Toletu pojavila Sveza Krv,.?! Ukoliko se Zaista Tako Desilo,Probaj se Setiti,Dali si Nedavno Imao Tvrdju Stolicu,koja Bi Po Tvom Opisu,jedino Mogla Izazvati Pojavu Sveze Krvi na Toletu. Kako God,Nemas Nijednog Razloga,bar ne Opravdanog,da Brines i Pridajes Vecu Paznju Tome sto Ti se Desilo - (Svaki Lekar,ce Ti Reci,Kao i Meni,Kad mi se 1.Put Pojavila Krv na Toletu,i Kada sam se Toliko Uplasio da sam Odmax izjurio i Uleteo kod Svog Lekara(jer Naravno,nimalo nije Prijatno,kad se to Desi Prvi Put,posebno iz Rektalnog Dela),i Rekao mi,Pobogu Sine,Pa To je Sasvim Normalno,da se Desi Posle Tvrdje Stolice,.- Nemas Nikakvog Razloga za Brigu,Cak Ni Potrebu da Ti Pisem Uput Specijalisti Proktologu,jer bi se Covek Nasmejao Mom Nalazu kada Bih Napisao,Ovo sto si mi Rekao,i Sasvim Sigurno te Poslao Kuci,.!! Tako i u Tvom Slucaju(Ukoliko Nije Nesto Drugo u Pitanju),Nemas Apsolutno Nikakvog Razloga za Strax,. Iako mi je Dobro Poznat Osecaj - Ipak,kada Vidis Ovde na Forumima sta sve Ljudi Prezivljaju ,Sta Trpe i Sa Cime se Bore,Kao i Kod Mene,Nestace Svaki Strah Koji se Razvio Zbog Pomenutog Slucaja koji ti se Dogodio,.!!!
Povremen
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Feb 28, 2012 5:58 am

Post od Povremen »

Hvala na odgovoru verodostojan je, i mogu reći da se od tog dana kada mi se to desilo više se nije dešavalo, biće da jeste u pitanju ishrana, jer sam konzumirao hranu sa feferonama odnosno ljutom paprikom, ali to nisam pomenuo u postu,moja lekarka mi je rekla da nemam razloga za brigu ako je tako a jeste tako, te mi nije pisala uput za specijalistu, kako kaže nije strašno,samo da ne preterujem sa jako ljutom hranom problem će biti rešen.
Odgovori