kron

Postavite pitanje, podelite iskustva, edukujte se ili informišite o svim oboljenjima gastrointestinalnog trakta. Oboljenja želudca, dvanaestopalačnog creva, tankog creva, debelog creva i rektuma.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
anajrim2
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jun 08, 2012 11:39 am

kron

Post od anajrim2 »

Pozzz svima.Ja sam Mirjana imam 33 god. Imam problema sa stomakom od januara 2011. Otkrili su mi hr.gastritis i upalu 12-palacnog. (histoloski nalaz). Problem je sto ja imam kasaste stolice1-2 na dan,povisenu temp oko 37,2 skoro svaki dan,malapsorciju,nadutost,bol pod desnom reb.lukom,ponekad sluz u stolici.Najvise me muci slabost i umor.Ja moram cesto da jedem da bi mogla funkcionisati. Radjena kolonoskopija do 80 cm nalaz uredan.Antitela na gluten negativna. Ovde su lekari nezainteresovani -smatraju da je sve zbog nervoze. Poslali me u NS,kad tamo doktorica ne moze da veruje da mi nisu radili pregled tankog creva i kompletan pregled debelog. Vratila me mom dr. koji je vec 2 mes na godisnjem.UZAS! :(
Moli da mi se javi neko ko ima Krona ili kolitis da mi objasni kojim analizama je postavljena dijagnoza. Kakva je krvna slika kod ovih bolesti ,prvenstveno mislim na sedimentaciju,leukocite,CRP,gvozdje?
Hvala svima unapred!
Odgovori