Ja treba da radim pregled u KBC Zvezdara. Da li neko zna da li tamo rade sa anestezijom ili ne. Čitam ova vaša iskustva, ali pošto sam već uplašena, ja bih anesteziju

cim vas za sve salje u kc zvezdara,znaci da vas dom zdravlja gde imate izabranog lekara-po nekom pravilu pripada gradskoj bolnici zvezdara za sve spec.preglede.nisam sigurna,ali mislim da necete moci dobiti uput za KCS,jer prosto-ne pripadate tamo.pokusajte kod vase dr,ali ako vas odbije,to nije zato sto ona nece,vec je neko odozgo tako rasporedio.dural29 napisao:Ljudi, kako funkcionise odlazak na Kliniku za gastro pri KCS? Naime, mene moja dr opste prakse za sve specijalisticke preglede salje u Gradsku bolnicu na Zvezdaru. Kaze da DZ Karaburma sa njima saradjuje, ili tako nesto.. Da li da trazim uput bas za Kliniku za gastro KCS ili kako se to tamo radi? Moja dr ce me verovatno pitati zasto bas tamo zelim, onda cu joj ja reci da tamo rade kolonoskopiju sa anestezijom a u Gradskoj ne i onda ce se ona verovatno cerekati kako sam ovakav i onakav, kako ne mogu da istrpim tako nesto..jaooooo kako me smara taj takav odnos..sta nju briga da li mogu ili ne mogu ili NECU da prezivljavam nepoznatu stvar..