kaskadni zeudac i stres
kaskadni zeudac i stres
Pozdrav. E ovako,da krenem od pocetka. Prije godinu dana mom suprugu je pukao cir na dvanestercu,iamo je jako krvarenje tj krvavu stolicu,izgubio je oko 2l krvi. On je sada hvala bOgu dobro,sve se zavrsilo kako treba. Medjutim,meni su od silnog stresa vjerovatno poceli problemi tri cetiri mjeseca nakon toga. Pocela sam da imam neredovne stolice,bolio me zeludac svaki dan bukvalno. Mzcnina,povracanje,kiselina. Otkucaji srca skoce od jednom na 100. Zatim mi je ponekad pocelo pulsirati u lijevoj strani stomaka. Doktora sam odgadjala sve do prije mjesec dana kada sam otisla da uradim pretrage. Opsti nalazi uredu,snimala abdiminalnu aortu zbog pulsiranja gore navedenog,ona je isto ok. Radila gastroskpiju,imam kaskadni zeludac i gastritis ch,meteorizam crijeva,nemam helico. Na teraiji sam. Medjutim,mene zanima dali je moguce da ovakav zeludac moze da prouzrokuje sve gore anavedene probleme,kao i povremenu bol u ledjima i ruzan osjecaj u ustima? Miram da napomenem da nikada prije nisam imala ovako konstantne probleme sa stomakom. Ako neko ima slicnih iskustava neka pise. Hvala svima!
Re: kaskadni zeudac i stres
Ja bih ti savetovao da nikad ne legnes posle jela, da jedes manje obroke a cesce,naravno nikad jesti hranu koja iritira zeludac.
Vreme je i da ne mislis vise na lose desavanje,ako ne mozes prevazici potrazi pomoc neuropsihijatra a dotle probaj caj od kantariona.
Ne znam na kojoj si terapiji ali meni ranisan najvise pomaze.
Vreme je i da ne mislis vise na lose desavanje,ako ne mozes prevazici potrazi pomoc neuropsihijatra a dotle probaj caj od kantariona.
Ne znam na kojoj si terapiji ali meni ranisan najvise pomaze.