kaskada i hipertonija zeluca

Postavite pitanje, podelite iskustva, edukujte se ili informišite o svim oboljenjima gastrointestinalnog trakta. Oboljenja želudca, dvanaestopalačnog creva, tankog creva, debelog creva i rektuma.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
radoznala_bg
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jan 17, 2007 2:36 pm

kaskada i hipertonija zeluca

Post od radoznala_bg »

Radila sam rtg zeluca i tankog creva i nalaz je sledeci.......kaskada i hipertonija zeluca i deformacija bulbusa bez depoa....zanima me sta je ta kaskada i hipertonija ?? jel ta hipertonija kao uvecano srce i zasto dolazi do toga ? na sta treba da obratim paznju mislim vezano za ishranu,ja inace volim malo vise da klopam da li je samo od tog pretrpavanja ? mada sad vec nemogu vise toliko da jedem jer imam tegobe zbog kojih mi je gastroeneterolog dao da uradim rtg zeluca ali mi nije nista objasnio za kaskadu i hipertoniju samo me isparsio da uradim test za HBP ...ali me ovo brine da li moze neko da mi pojasni malo..bila bih mu jako zahvalna jako jako :))) inace imam 24 god i nemam neke hronicne bolesti... :(
radoznala_bg
Novi član
Novi član

Post od radoznala_bg »

hipertrofija zeluca je u pitanju a ne hipertonija
radoznala_bg
Novi član
Novi član

Post od radoznala_bg »

zar nema niko da mi odgovori .... :(
radoznala_bg
Novi član
Novi član

Post od radoznala_bg »

E ljudi hvala na odgovoru ..ovaj forum ionako odrazavaju pacijenti...sta sam i ocekivala ..
Odgovori