kandida
kandida
Zdravo svima! Moze li neko da mi odgovori kako da se rresim kandide iz creva koju imam u velikom broju..drzala sam razne dijete, izbegavala odredjene namirnice ali nista.. cula sam za sok aloe vere, ne znam gde bih mogla da je nabavim i koji proizvodjac je dobar! hvala unapred! Natasa'89
Re: kandida
Idi na temu "Kako da se resim kandide".Procitaj nekoliko strana unazad,imas i dijetu..pozdrav.
Hvala Rouzi na odgovoru..ne znam sad sta tacno da citam,nova sam,iskreno i zbunjena,svako kaze nesto drugacije..bila sam na biorezonantnoj terapiji u Beogradu tamo su mi rekli da nemam kandidu iako je imam u velikom broju jer san dan pre dobila rezultat preko koprokulture(stolice) da je imam u velikom broju! strasno..bacila sam toliki novac,a mislila sam da ce mi pomoci..radila sam jos svasta..pijem neke meleme i caj od pelina protiv kandide u manjoj kolicini (jer se bojim krvarenja),najgore mi je sto ne znam sta cu, osecam slabost, a u glavi osecam osamucenost,nekakvu tezinu,kao da samnom nesto nije u redu
vadila sam bris usiju,grla i nosa jer sam sumnjala na stafilokoku (po simptomima) ali nemam nista,to mi je u redu..kao sve mi je dobro, a osecam se usporeno,malaksalo,kao da nemam dovoljno vazduha..jedno vreme smo mislili da su zivci pa sam koristila demetrin po malo,al me umrtvi jako,ne prija mi..iskreno ne znam sta je..znam samo na fakultet idem ko zalosna vrba

to sto je imas na papiru ne znaci nista... kandida je uvek u sklopu neceg veceg, i ekstremno je retko da se javi sama.
tvoji simptomi u smislu toga sto si napisala nisu od kandide, i potrebno je da te kompletno obrade psihijatar, imunolog i gastroenterolog.
tvoji simptomi u smislu toga sto si napisala nisu od kandide, i potrebno je da te kompletno obrade psihijatar, imunolog i gastroenterolog.
Natanatka
otidji, molim te, na Str 63, tema: "Kako da se resim kandide".Pocni od te stranice ,pa citaj redom.Ima dobrih saveta. Ima i Rezim ishrane kod Kandide,cajevi..itd.SVE NAJBOLJE!!
otidji, molim te, na Str 63, tema: "Kako da se resim kandide".Pocni od te stranice ,pa citaj redom.Ima dobrih saveta. Ima i Rezim ishrane kod Kandide,cajevi..itd.SVE NAJBOLJE!!
Isto tako se slazem sa kxxx,
poslusaj njegov savet,i odradi dodatne specijalisticke preglede.
poslusaj njegov savet,i odradi dodatne specijalisticke preglede.
Hvala ljudi, kad dobijem nove rezultate javljam se..dotad drzim dijetu i pijem cajeve 

najnoviji rezultati koprokulture : BEZ PORASTA FIZIOLOSKE FLORE!!! tako pise..kako je to moguce..jel moguce da nemam ni jednu pozitivnu bakteriju u crevima,da mi je stolica sterilna? jel to znaci da sam se precistila preparatima koje sam koristila od stetnih mikroorganizama? jel to opasno ?