Kamenje u zuci

Postavite pitanje, podelite iskustva, edukujte se ili informišite o svim oboljenjima gastrointestinalnog trakta. Oboljenja želudca, dvanaestopalačnog creva, tankog creva, debelog creva i rektuma.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
milke86
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Dec 14, 2014 8:28 pm

Kamenje u zuci

Post od milke86 »

Dobro vece..treba mi pomoc..imam 28 godna..i zadnjih 2 godine sam se bavio sportom tacnije teretanom..pre 2 nedelje sam imao bolove u celom abdomenu zakazao sam ultra zvuk i naravno imalo je sta da se vidi..nasli su mi 3 kamena u Zucnoj kesi jedan je 12.8mm 12.6 i 9.6mm..Preporucena mi je operacija ali ne tako hitna..pa sam ja odlucio da sacuvam svoju zucnu kesu i da krenem da pijem Jabukovo sirce od divljih jabuka 200ml sirceta u 1L vode svaki dan kako bi istopio kamenje. Zanima me jel neko zna jel to pomaze i ako neko ima jos neki narodni lek?Uopste jel ti narodni lekovi pomazu ili mora da se ide pod noz? Jos jedno pitanje jel smem i dalje da se bavim teretanom naravno sa smanjenim opterecenjima?Hvala unapred.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Re: Kamenje u zuci

Post od aaaca »

Прво треба да промениш досадашњи начин исхране који је довео до стварања камења у жучној кеси. После долазе домаћи лекови.

Мислим да је два деци сирћета дневно превелика доза и да ћаш оштетити желудац.
Odgovori