@aca trebalo bi da je domaca ja zivim u selu

pa kupujem u nasoj mesari od ljudi koji sami kolju i imaju mesaru,Inace ja imam kandidu u vecoj kolicini tako pise na nalazu,i dobio sam je od prekomerne konzumqacije antibiotika,imao sam hlamidiju, 8 tura antibiotika po 23 dana sam popio da bi isterao hlamidiju a doktor debil mi nije rekao da pijem i probiotike mozda nebih imao kandidu da mi je rekao za probiotike...borim se sa tom...uh nebih da psujem sada

vec nekoliko meseci nikako da se izlecim

malo mi je kao bolje sada ali nije to to jos.zadnaja dva meseca se bas pridrzavam dijete sam jeo belo meso,ribu,jaja domaca(od neke bake kupujem),paradajza sam dosta jeo a vidim da neki kazu da nije dobar paradajz,jeo sam orase i bademe ne puno po 50grama dnevno mozda,pio sam ulje divljeg origana,kokosovo ulje domaci kiseli kupus,beli luk,zelenu salatu spanac,karfiol krastavce, brokoli,papriku,jedem dosta malsaca,maslinovog ulja to me drzi sitim,doktor mi je bio prepisao nistatin mesec dana,ali dok sam pio nistatin pojeo sam nekad kiflu nisam se bas pridrzavao dijete,posle tih mesec dana sam osecao idalje tegobe ba sam resio da pritegnem dijetu,i dav meseca jeo ono sto sam napisao..elem dobio sam novu terapiju mikoseb 20 dana,scekao tri nedelje odradio kontorlu kandida opet u vecem broju,danas dobio terapiju mikoseb 40 dana uzeo sam probiotik bio kult candea,kokosovo ulje,sodu bikarbonu bez aluminijuma iz dijete cu da izbacim bademe i orase,paradajz i papriku...pa neka mi je bog u pomoci,e da od tegoba imam uzasan pritisak u galvi preciznije u sinusima skoro su stalno zapuseni,culo mirisa mi je pojacano strasno stomak mi je nadut ,grceve,neku tezinu ,zarenje uzasno sam negativan

to bi bilo to otprilike javim se kad bude kontrola,a iako budem imao neka pitanaj oko ishrane.izvinjavam se zbog pravopisa tacak zarez malo veliko slovo,sad sam nabrzinu pisao trudicu se da budem gramaticki u buducnosti precizan

pozdrav