Dobila sam uputnicu pre 15 dana u studentskoj ambulanti. Sledeci dan sam otisla na polikliniku da zakazem pregled, ali su mi tamo dali dva broja telefona na koja treba da zovem (iskljucivo da zovem) 15og u mesecu da zakazem pregled za sledeci mesec. Jutros u 7h sam krenula da zovem da bi tek u 9h uspela da uspostavim vezu. Osoba koja se javila prvo me je 10 min drzala na vezi dok je pricala sa nekim, a zatim mi je rekla da su svi termini zauzeti i spustila slusalicu.
Sada mene interesuje da li postoji drugi nacin da se dodje do doktora?
Kako doci do gastroenterologa u Novom Sadu?
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Apr 23, 2008 12:39 pm
Ja bio kod gastroenterologa
Posto imam neke tegobe, zato i jesam na forumu.
Za sada, sve najbolje pohvale za doktoricu Stosic u MC bolnici Novi Sad
50 eura izadje pregled kompletnog abdomena ultrazvukom (ovo je prvi put da me je neko tako dugo i detaljno pregledao), znaci rekla mi je i druge stvari koji drugi lekari nisu, jer uglavnom nabrzaka pogledaju ultrazvuk...
+ njeno misljenje, terapija i saveti.
AKo treba, radi se snimanje zeluca ili ostalih stvari, sve moze kod njih, sve je maximalno organizovano, jeste da klepe po ushima, ali verovatno ces se uklopiti u 100 evra, ako nemas neki ozbiljniji problem.
Bolje otici sto pre, jer svi ti ozbiljniji problemi nastaju zbog gluposti koje se na vreme ne leche.
Evo kontakta: 021/557056, 021/6372224
mob: 063/681155
Za sada, sve najbolje pohvale za doktoricu Stosic u MC bolnici Novi Sad
50 eura izadje pregled kompletnog abdomena ultrazvukom (ovo je prvi put da me je neko tako dugo i detaljno pregledao), znaci rekla mi je i druge stvari koji drugi lekari nisu, jer uglavnom nabrzaka pogledaju ultrazvuk...
+ njeno misljenje, terapija i saveti.
AKo treba, radi se snimanje zeluca ili ostalih stvari, sve moze kod njih, sve je maximalno organizovano, jeste da klepe po ushima, ali verovatno ces se uklopiti u 100 evra, ako nemas neki ozbiljniji problem.
Bolje otici sto pre, jer svi ti ozbiljniji problemi nastaju zbog gluposti koje se na vreme ne leche.
Evo kontakta: 021/557056, 021/6372224
mob: 063/681155
Re: Kako doci do gastroenterologa u Novom Sadu?
Pozdrav ljudi, da li moze neko da mi da preporuku za nekog od navedenih gastroenterologa u Novom Sadu?
dr Judita Majoros
dr Aleksandar Knezevic
dr Nasuf Kurtisevic
dr Tihomir Orlic
dr Dusan Jovanovic
dr Judita Majoros
dr Aleksandar Knezevic
dr Nasuf Kurtisevic
dr Tihomir Orlic
dr Dusan Jovanovic
Re: Kako doci do gastroenterologa u Novom Sadu?
DarkoK, za navedene lekare ne znam, ali ja se više nego uspešno lečim od čitavog spektra bolesti kod dr Zorana Mrđe, lako ćeš ga izgooglati. Nadam se da sam pomogla. Puno sreće u lečenju