Kako doci do gastroenterologa u Novom Sadu?

Postavite pitanje, podelite iskustva, edukujte se ili informišite o svim oboljenjima gastrointestinalnog trakta. Oboljenja želudca, dvanaestopalačnog creva, tankog creva, debelog creva i rektuma.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
vendy
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Apr 15, 2008 9:43 am

Kako doci do gastroenterologa u Novom Sadu?

Post od vendy »

Dobila sam uputnicu pre 15 dana u studentskoj ambulanti. Sledeci dan sam otisla na polikliniku da zakazem pregled, ali su mi tamo dali dva broja telefona na koja treba da zovem (iskljucivo da zovem) 15og u mesecu da zakazem pregled za sledeci mesec. Jutros u 7h sam krenula da zovem da bi tek u 9h uspela da uspostavim vezu. Osoba koja se javila prvo me je 10 min drzala na vezi dok je pricala sa nekim, a zatim mi je rekla da su svi termini zauzeti i spustila slusalicu.
Sada mene interesuje da li postoji drugi nacin da se dodje do doktora?
acosonic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Maj 26, 2006 10:51 pm

poz

Post od acosonic »

Neznam...

Preko veze ili privatno ili da kukash da je hitno, da odesh tamo.
magic-woman
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Apr 23, 2008 12:39 pm

Post od magic-woman »

Bez obzira sto su ti rekli da zoves, moj savet ti je da narednog 15-og u mesecu kada su zakazivanja, budes u 7h na poliklinici. Naravno ako si odlucila da ides u polikliniku. Ali, mozes i privatno.
acosonic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Maj 26, 2006 10:51 pm

Ja bio kod gastroenterologa

Post od acosonic »

Posto imam neke tegobe, zato i jesam na forumu.

Za sada, sve najbolje pohvale za doktoricu Stosic u MC bolnici Novi Sad

50 eura izadje pregled kompletnog abdomena ultrazvukom (ovo je prvi put da me je neko tako dugo i detaljno pregledao), znaci rekla mi je i druge stvari koji drugi lekari nisu, jer uglavnom nabrzaka pogledaju ultrazvuk...

+ njeno misljenje, terapija i saveti.

AKo treba, radi se snimanje zeluca ili ostalih stvari, sve moze kod njih, sve je maximalno organizovano, jeste da klepe po ushima, ali verovatno ces se uklopiti u 100 evra, ako nemas neki ozbiljniji problem.

Bolje otici sto pre, jer svi ti ozbiljniji problemi nastaju zbog gluposti koje se na vreme ne leche.

Evo kontakta: 021/557056, 021/6372224
mob: 063/681155
darkoK
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Maj 29, 2014 5:23 pm

Re: Kako doci do gastroenterologa u Novom Sadu?

Post od darkoK »

Pozdrav ljudi, da li moze neko da mi da preporuku za nekog od navedenih gastroenterologa u Novom Sadu?

dr Judita Majoros
dr Aleksandar Knezevic
dr Nasuf Kurtisevic
dr Tihomir Orlic
dr Dusan Jovanovic
parameda
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Okt 02, 2007 8:41 pm

Re: Kako doci do gastroenterologa u Novom Sadu?

Post od parameda »

DarkoK, za navedene lekare ne znam, ali ja se više nego uspešno lečim od čitavog spektra bolesti kod dr Zorana Mrđe, lako ćeš ga izgooglati. Nadam se da sam pomogla. Puno sreće u lečenju
Odgovori