Moja rodjaka ima neki ranicu na cmaru i boli i krvari, takodje je probava dosta usporena..
Doktor joj je prepisao da maze na tom predelu kremu delmezon-ali od nje dolazi do jos vece upale...posle joj je prepisan faktor, ali on jako pece tako da ni to ne odgovara, od skoro je iz rane krenulo da curi nesto braon? Da li znate sta bi moglo to da bude, neka infekcija? Da li preko te rane moze da dospe neka bakterija u krvotok i da se zarazi celo telo?
Takodje je bila na kolonoskopiju, ali dr nije mogao da ode do transverazlnog dela creva zbog jakog bola, rekao je da ima nesto, ali ne zna sta.. dobila je uput za irigografiju, ali tek za dva meseca..
Jel mogu dobiti neko misljenje?
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Jul 23, 2012 12:41 pm
Re: Jel mogu dobiti neko misljenje?
A zar niko nije posumnjao da su kojim slucajem hemaroidi??Jer moja majka je dugo mucila muku sa tim,nije mogla da sedi od bolova i evo vec godinama koristi flogocid kremu koja ju je spasla!!Posle svake nuzde treba se oprati dobro obrisati peskirom i namazati kremu i spolja i unutra koliko god moze...Raspitajte se za to!Pozdrav!!MarkoA napisao:Moja rodjaka ima neki ranicu na cmaru i boli i krvari, takodje je probava dosta usporena..
Doktor joj je prepisao da maze na tom predelu kremu delmezon-ali od nje dolazi do jos vece upale...posle joj je prepisan faktor, ali on jako pece tako da ni to ne odgovara, od skoro je iz rane krenulo da curi nesto braon? Da li znate sta bi moglo to da bude, neka infekcija? Da li preko te rane moze da dospe neka bakterija u krvotok i da se zarazi celo telo?
Takodje je bila na kolonoskopiju, ali dr nije mogao da ode do transverazlnog dela creva zbog jakog bola, rekao je da ima nesto, ali ne zna sta.. dobila je uput za irigografiju, ali tek za dva meseca..
da, zaboravio sam da napomenem da nisu hemoroidi..
Pogledajte postove Hermoroidi,pozdrav!