Jedna mali savet.

Postavite pitanje, podelite iskustva, edukujte se ili informišite o svim oboljenjima gastrointestinalnog trakta. Oboljenja želudca, dvanaestopalačnog creva, tankog creva, debelog creva i rektuma.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
Sinisa_83
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Apr 02, 2010 2:31 pm

Jedna mali savet.

Post od Sinisa_83 »

U poslednjih nekoliko dana, pre svega u prepodnevnim časovima nakon doručka osećam dodatnu potrebu za hranom. Naročito nakon unosa hrane, posle nekih 30-60 minuta, javlja mi se potreba za dodatnim jelom. Pored toga, sve bude praćeno uobičajenim zvukovima u želucu tzv. krčanje. Takođe, kao da osećam određenu kiselinu u želucu, u smislu da ga nešto nagriza. Pre nego što sam osetio ove simptome, sve je nekako počela tako, da su me u toku noći prubudili bolovi u stomaku i to pre svega u predelu želuca, gde sam imao strahovitu potrebu za hranom i kao neko peckanje u želucu. Nemam neke posebne bolove, nadimanje, a stolica mi je redovna.

Imam 27 godina, visok sam oko 172, 65 kg. U poslednje vreme sam malo izgubio na kilaži. Obavljam dosta stresan posao. Bavim se sportom, dva-tri puta nedeljno idem na plivanje i pazim na ishranu. Izbegavam brzu hranu.
Odgovori