Izraslina na anusu

Postavite pitanje, podelite iskustva, edukujte se ili informišite o svim oboljenjima gastrointestinalnog trakta. Oboljenja želudca, dvanaestopalačnog creva, tankog creva, debelog creva i rektuma.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
pedja1995
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Dec 19, 2010 2:30 am

Izraslina na anusu

Post od pedja1995 »

Evo ovako imam 18 godina i veoma sam dlakav oko anusa i dupeta :D Nzm zasto ostatak dela nije strasan :D
E sad javio se jedan rpoblem ja mislim da je urasla dlaka -_- A sramota me da kazem roditeljima tako da to da neracunam :D
e sad jel postoji neka mast ili tako nesto ili sta mogu sam da uradim ako neko zna? I kolika je cena toga :D
Evo slika ako pomaze,znam da sam previse dlakav ali sta cu :D Ja msm da je ovo urasla dlaka ako nije nek me neko ispravi,nebolime samo soecam kao da me boducka dok obavljam veliku nuzdu :D niti krvari Samo ako moze nesto da se pokusa bez lekara :LD
Slika
Dejanbg
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Apr 19, 2006 12:02 am

Re: Izraslina na anusu

Post od Dejanbg »

Pre će biti hemoroid...
Javi se svom lekaru da te uputi kod hirurga na pregled
pedja1995
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Dec 19, 2010 2:30 am

Re: Izraslina na anusu

Post od pedja1995 »

Pazi meni to uopste skoro ne smeta,reko sam samo kad primetim,da li postoji bilo sta sto mogu da uradim da bar pokusam da to sredim sam bez lekara ili :D Posto se meni cini da ovo nije neki tezak slucaj naspram onoga sto sam video na internetu :O
Odgovori