igranje zeluca
igranje zeluca
Imam 35 godina i u zadnja dva meseca imam osecaj poskakivanja zeluca koji svaki put izazove i preskok srca, da bi pre deset dana to toliko bilo jako da je trajalo skoro 5 minuta neprekidno. Naravno i uplasila sam se, sto mi je podiglo pritisak. Nakon toga sam radila UZ srca, stitne zlezde, RTG zeluca, analizu na helyco bacter i svi nalazi su uredni. Radila i dva puta EKG takodje ok. Prepisali mi prvo karvireks zbog blage hipertenzije, ranisan i bromazepan uz poboljsanje ishrane. Sve sam primenjivala, taman mi malo bolje bilo, da bi se posle dve nedelje simptomi skakanja opet javili. Tada sam bila kod gastroenterologa koji nije siguran sta je tacno al mi je prepisao controloc, espumisan, orvazil i klometol. Uz karvireks i bromazepam to je saka lekova a simptomi su jos tu. Dali nego ima predstavu sta mi je i kada ce mi biti bolje?
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
- Kontakt:
Potrebno je da nastavite da idete kod raznih specijalista, po mogucstvu kod svih koji postoje u zemlji, jer cete na kraju valjda naici na nekoga ko ce biti posten da Va saopsti da je igranje zeluca nervoza i da se leci Eglonilom, aknsioliticima i antidepresivima. Evo, ja obecavam, ako se na kraju epopeje pojavite kod mene, necu Vas upucivati dalje, ponajmanje necu da trazim da zbog igranja zeluca radite test na helicobacter (?!), ultrazvuk stitne zlezde (??!!) i da pijete cetiri gastroenteroloska leka odjednom!
Sve najbolje, izvinite na sali, ali zaista je strasno gledati svaki dan kako prolaze ljudi kojinemaju dobre licne lekare, dobre menadzere zdravlja.
Sve najbolje, izvinite na sali, ali zaista je strasno gledati svaki dan kako prolaze ljudi kojinemaju dobre licne lekare, dobre menadzere zdravlja.
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
Citam sad na netu o tom eglonilu i tu pise bas svasta, ljudi imaju jako negativna iskustva sa njim, cak i na nasem forumu postoji devojka koja ga je uzimala i ne verovatno lose reagovala. Da li je on antidepresiv, ja citam da leci sizofreniju. Da li izaziva pospanost. Ja nisam depresivna i nemam strahove, jedino sto sam zbog posla u konstantnom grcu. Sta Vi kazete doktore
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
- Kontakt:
Eglonil, kao i svaki lek i svaka supstanca (ukljucucjuci i vodu!) moze da kod pojedinih uzrokuje neocekivane ii nezeljene efekte. Ali je to lek koji je kod enormno velikog broja paciojenata veoma efikasan. On je prvobitno registrovan kao lek za shizofreniju, to je neuroleptik, ali se mnogo vise koristi za lecenje gastrickih tegoba, neuroza, vrtoglavica...
Sve najbolje.
Sve najbolje.
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
Doktore ipak sam nasla eglonil, u ovoj zemlji se stvarno nista nezna, sad mi kazu da je to umesto motilijuma koga mi je gastro i prepisala ali ga ovde nigde nema jer nije registrovan lek. Kupila sam eglonil od 50 mg, sme li se on piti a da pijem i bromazepam i da li se pije dva puta dnevno. postoji i eglonil forte od 200 mg ali to je valjda jako