HITNO!!!

Postavite pitanje, podelite iskustva, edukujte se ili informišite o svim oboljenjima gastrointestinalnog trakta. Oboljenja želudca, dvanaestopalačnog creva, tankog creva, debelog creva i rektuma.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
saska 212
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Mar 28, 2014 11:12 am

HITNO!!!

Post od saska 212 »

Imam 24 godine,i problem sa svrabom koze koji traje zadnjih dva meseca.Nemam apsolutno nista po telu,ni bubuljice ni fleke,ali mi se cesto od prevelikog ili prejakog cesanja pojavljuju modrice.Na koznom odeljenju u Cacku,prepisali su mi terapiju tusiranje uljanom kupkom,mazanje kremom sa 5%uree i Xyzal tablete okoje sam pila 20 dana.Kako svrab nije prestao,dobila sam uput za laboratoriju gde sam radila biohemiju,urin i kompletnu krvnu sliku.Sve mi je bilo u redu osim ALT-a koji je bio 64(normalan je 35) i AST-a koji je bio 50(normalan je takodje 35).Zbog tih povecanih parametara kozni lekar mi daje uput za infektivno,gde sam upucena da radim opet krvnu sliku i bilirubine,urino kulturu i test na viruse hepatitis a i hepatits b.Do sad sam uzela rezultate krvne slike koji pokazuju da su mi biblirubini pokazani u normali,urinokultura mi je u redu,a rezultate od testa na viruse dobijam tek za 10 dana sto meni u ovim trenucnima deluje kao vecnost.Da li je moguce da su mi ti paramtri jetre poecani zbog alkohola koji sam doduse pomalo konzumirala proteklih meseci,ali ipak jesam,i dali mi je zbog toga jestra masna,ili je to ipak neki od hepatitisa.Hvala unapred :roll:
Odgovori