HITNO!!! Svrab analnog otvora
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Dec 17, 2011 10:03 pm
Re: HITNO!!! Svrab analnog otvora
Moguce da je ta Analna bubuljica mada mene ne boli stalno, ali osetim sa vremena na vreme dda 'sevne' bol u tom predelu
Citam sve ovo pa mi stvara nervozu pa sam odlucila da se prijavim.
Naime, pre izvesnog vremena sam osetila svrab u cmaru ali apsolutno nista drugo. Samo svrab. Posebno se desava nocu ali nije tako jak da ne mogu da kontrolisem, mislim tokom dana. Cak se desava da ga danima nema.
Zaista ne znam sta bi to moglo biti? Jedino sto se pojavljuje je crvenilo zbog cesanja i pomalo me kao pece..
Moze li mi neko reci svoje misljenje?
Hvala unapred.
Naime, pre izvesnog vremena sam osetila svrab u cmaru ali apsolutno nista drugo. Samo svrab. Posebno se desava nocu ali nije tako jak da ne mogu da kontrolisem, mislim tokom dana. Cak se desava da ga danima nema.
Zaista ne znam sta bi to moglo biti? Jedino sto se pojavljuje je crvenilo zbog cesanja i pomalo me kao pece..
Moze li mi neko reci svoje misljenje?
Hvala unapred.
Nikola, sta je bilo?
Mislim da to nije za toliki strah, opustite se malo i vrsite sva potrebna ispitivanja.
Tu moze da se javi sijaset problema a da nijedan nije ono najgore...
Meni je izmedju anusa i vag... (valjda se zove medjica ) odavno oteceno ali nema kvrzice samo nadutost, niko ne zna da mi kaze sta je.
Ginekolog pominje limfne zlezde... uskoro idem na kolonoskopiju pa cu videti.
Sve najbolje.
Javite se
Mislim da to nije za toliki strah, opustite se malo i vrsite sva potrebna ispitivanja.
Tu moze da se javi sijaset problema a da nijedan nije ono najgore...
Meni je izmedju anusa i vag... (valjda se zove medjica ) odavno oteceno ali nema kvrzice samo nadutost, niko ne zna da mi kaze sta je.
Ginekolog pominje limfne zlezde... uskoro idem na kolonoskopiju pa cu videti.
Sve najbolje.
Javite se