pozz imam jedan problem pa cu pokusati da vam ukratko pojasnim
Pre ok 3 ned javio mi se zatvor (sto mi se nije desilo skoro 7,8 god)i to je trajalo nekih 2,3 dana popio sam kompot od sljiva i to je proslo i sve je bilo uredu.Medjutim u utorak (22.4) sam doruckovao i odma imao proliv i ondmah posle toga mi se slosilo tj ruke i noge su mi se nekako odsekle pracano znojem posle sam u toku dana imao jos 2,3 proliva.Kasnije sam otisao kod lekara (ne izabranog posto nije bio tu) bila je tu neka doktorka koja mi je rekla da je trovanje povrcem(odmah sam znao da nije to,to jer znam kakav je osecaj)prepisala mi je orosal 65 i erce flora duo.u sredu mi je opet pripalo tesko noge i ruke ledene i uplasio sam se,otisao sam opet kod iste doktorke ona me je pitala da li si popio orosal ja sam rekao da nisam posto je odvratno onda mi je prepisala rehydrosal koji mi je rekla da popijem sa ledenim cajem i da ce bidi bolje.U cetvrtak mi je bilo malo bolje ali od UTORKA OSECAM VRUCINU(TEMPERATURU) U STOMAKU ALI MI SE NISTA NE JEDE STO ME BAS PLASI.U PETAK SAM OTISO KOD ODABRANOG LEKARA on se zabrinuo i rekao da izvadim krv i mokracu(KASNIJE JE NAGLASIO DA JE ZBOG NEKIH LEUKOCITA A STA JE TO NZNM??.EVO VEC JE SUBOTA SINOC NISAM SPAVAO ZBOG TEMPERATURE(VRUCINE) U STOMAKU,I NISTA MI SE NE JEDE STO ME NAJVISE PLASI I GUBIM NA TEZINI??? DA LI NEKO IMA ILI JE IMAO ISTI PROBLEM?? MOLIM VAS POMOC??
hitan odgovor!!
Re: hitan odgovor!!
Samo kod lekara-ovde nemoj ocekivati nesto posebno,mislim da imas problem koji je za lekara a ne za forum--srecno