Prije 4 dana sam prilikom stolice zamjetila vecu kolicinu krvi na papiru i u skoljci. Uplasila sam se, a buduci da je bilo vec kasno odlucila sam ujutro kontaktirati dr. Posto je bila subota ona nije radila, ali mi je rekla da su to vjerovatno unutarnji hemoroidi jer sam danima prije u tom predjelu osjecala svrbez, a nakon stolice sam imala dojam da je ima jos (a nije bilo). Preporuka je bila neka pratim stanje narednih dana i da se javim sad krajem ovog tjedna opet ako ne bude bolje. U subotu nisam imala stolicu, krvi nije bilo. U nedjelju normalna stolica, krvi nije bilo, stolica izgleda normalno samo sam nakon nje izbacila manju kolicinu sluzi. Jucer ista stvar. Inace, nemam problema sa proljevima i mekim stolicama. Naprotiv, stolice su mi uvijek tvrde i neredovite. Najduzi period bez stolice bio je prije mozda 2 tjedna kada stolicu nisam imala 6 dana. Od ostalih simptoma osjecam jedino par puta tokom dana kao da sam puna zraka i da bi pustanje vjetrova olaksalo stavar. Buduci da sam udaljena 250 km od kuce i nemamo ovdje studentskog doktora mogu kod svoga otici tek krajem tjedna. Inace, ne znam koliko je to vazno, ali imam i problema sa gerbom (II stupanj) i erozivnim gastritisom. Prehrana mi se bazira vecinom na suhoj hrani (studentski zivot