Hemoroidi na 17 godina!

Postavite pitanje, podelite iskustva, edukujte se ili informišite o svim oboljenjima gastrointestinalnog trakta. Oboljenja želudca, dvanaestopalačnog creva, tankog creva, debelog creva i rektuma.

Moderatori: moderato, vlada99

ETX
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jul 02, 2012 4:31 pm

Re: Hemoroidi na 17 godina!

Post od ETX »

vasa napisao:mislim da ishrana ima neprocenjiv znacaj na stanje--sa suljevima svake vrste,pored ljutog, kiselog,paprenog, alkohola, i sl. ima hrane koja kod pojedinih osoba uticu na pogorsanje stanja,sami morate pronaci sta je to.
JA OSETIM PROBLEM RECIMO POSLE 2 CASE SOKA OD BOROVNICE A I OSTALI SOKOVI-cak i oni sa velikim procentom voca-ako ga uopste ima-negativno uticu kod mene-pretpostavljam da je problem u dodacima koje sadrze takvi sokovi.
ZATO PIJEM UGLAVNOM SAMO VODU-biter-lemon mi ne smeta!!!!!!!
ETX-uzimas li kakve napitke za misicnu masu?
Citao sam da mnogi imaju problem sa suljevima koji idu u teretane--razmisli i o tome?
MOZDA DIZANJE TERETA IMA VEZE ILI UZIMANJE NAPITAKA_DODATAKA ISHRANI?
momentalno uzimam napitke : gainer (mesavina od proteina , jaglehidrata, razne esencijalne i neesencijalne amino kiseline itd.) i whey(cist) protein , ali ne smeta mi to jer sam i pre koristio druge napitke i nisam imao problema i dok ih konzumirao i nakon toga.. znaci meni nikakva ishrana ne smeta..meni cisto od tereta i naprezanja .. a i to sam smanjio, izostavio te vezbe i sad je ok :)
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

Post od vasa »

eee drago mi je da ti je bolje i da si pronasao resenje problema---
svako dobroooo
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Post od aa_aca »

ETX,
које вежбе си изоставио?
ETX
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jul 02, 2012 4:31 pm

Post od ETX »

aa_aca napisao:ETX,
које вежбе си изоставио?
cucanj za quadriceps , presu za quadriceps i zadnju lozu i mrtvo dizanje za donji deo ledja t.j. kicme :)
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Post od aaaca »

Администратор форума ми је блокирао корисничко име aa_aca, а потом и aa aca. С обзиром на то да за такве поступке не постоје објективни разлози, очекујем да ће ми блокирати и овај aaaca. Осим тога, блокирана је адреса прокси сервера преко кога, осим мене, на интернет излази још неколико хиљада рачунара. Мој прокси не могу да заобиђем, а и да могу да решим то питање, остаје проблем сталног гашења мојих налога.

Присиљен сам да до даљњега напустим овај форум, а они који желе да чују моје мишљење увек могу да ми се јаве на емаил адресу aa_aca @ yahoo.com која је записана и у мојим профилима aa_aca, aa aca и aaaca. Ево је и овако: Slika. Можете и да посетите мој сајт: www. aca. rs.

Поздрављам вас и желим све најбоље.
Аца
Odgovori