Grecevi zeludca, creva, celog organizma

Postavite pitanje, podelite iskustva, edukujte se ili informišite o svim oboljenjima gastrointestinalnog trakta. Oboljenja želudca, dvanaestopalačnog creva, tankog creva, debelog creva i rektuma.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
Pedja Jo
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pon Mar 02, 2009 7:25 pm

Grecevi zeludca, creva, celog organizma

Post od Pedja Jo »

Pozdrav. Da ne ponavljam, ovo mi se desava na poslu. Nakon dugog sedenja, kada ustanem i krenem kuci, zeludac i creva kao da ostanu u tom polozaju, ne prate pokrete kada krenem, sve mi je "uvosteno", takodje tu je i bol i podrhtavanje celog organizma. Gasova koliko hoces. Spazmi su zaista jaki i neznam da li je normalno da se prenose na ceo organizam (ubrzan puls, nervoza...). Imam IK i upalu zeludca, manju herniu (zbog gasova), koja po recima doktora, ne bi trebalo da daje tako jake simptome. Mislim da je meni nadrazen ceo gastro trakt, ne samo debelo crevo. Cesto osecam nervozu koja dolazi iz zeludca, uz to i ubrzan puls, takodje osecam da mi se blago grci jednjak. Uzas. Da li jos neko ima slicnih problema, da li postoji lek tome, posto Rudakol, koji sam dobio jedva da nesto pomaze. Pomogne mi kada bas postane neizdrzivo, bromazpam, ali se ne bih igrao sa takvim lekovima, retko i u krajnjoj nuzdi ih koristim. Da li bi mozda mogao biti neki sistemski poremecaj tipa nedostatak magnezijuma, kalcijuma, cinka? Da li bi mozda trebalo da radim neke hormonske ili metabolicke analize. Da napomenem da ovo traje vec oko 4 meseca. Unapred zahvalan za sugestije - savete.
Odgovori