Gorko u ustima

Postavite pitanje, podelite iskustva, edukujte se ili informišite o svim oboljenjima gastrointestinalnog trakta. Oboljenja želudca, dvanaestopalačnog creva, tankog creva, debelog creva i rektuma.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
aida7b
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Nov 08, 2006 3:43 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Gorko u ustima

Post od aida7b »

Imam 33 godine, uglavnom sam dobrog zdravlja, hronična upala grla, operisala krajnike, u porodici nema malignih oboljenja ni sa mamine ni sa tatine strane, koliko god se sećaju unazad.
Prosle nedelje sam dobila nalaz brisa grla i nosa. Grlo ok, u nosu sreptokok pneumonia, terapija hloramfenikol mast u nos i eritromicin po antibiogramu. Poslednjih dana pijenja eritromicina mi je stolica bila zelenkasta. To je prestalo sledećeg dana kad sam prestala da ga uzimam.
Takođe, od tada mi se javlja osećaj gorčine u ustima. U dnu jezika.
Jutros kad sam doručkovala, osećala sam svaki zalogaj kako dolazi do želuca i kako malo bolucka dolazeći do ispod grudne kosti od prilike.
Bolucka me povremeno u poslednje vreme i stomak oko pupka. Ništa strašno ali pomalo me bolucka. Mozda tacnije - bocka.
Da li mi neko može eventualno ukazati na nešto?
Napominjem da sam poslednji put ultrazvuk abdomena radila pre dva-tri meseca (trebalo je samo uz urotrakta, ali je doktor pregledao i bubrege i abdomen) i sve je bilo ok izuzev presavijene žučne kese, ali doktor je rekao da je nalaz potpuno uredan.
Inače, imam spoljne hemoroide, bila sam na pregledu i doktor kaze da je to ok, da nema potrebe da se radi bilo sta dalje ako nemam tegoba i ako nema krvi u stolici. Stolicu imam uredno: 1 - 3 puta dnevno.

Hvala unapred za brz odgovor :)
Odgovori