Gliste

Postavite pitanje, podelite iskustva, edukujte se ili informišite o svim oboljenjima gastrointestinalnog trakta. Oboljenja želudca, dvanaestopalačnog creva, tankog creva, debelog creva i rektuma.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
sarah28
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jul 09, 2016 2:50 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Gliste

Post od sarah28 »

Da li je moguce da je nalaz stolice na parazite negativan iako sam vidjela malu bijelu glistu? Dva puta sam ponovila nalaz na parazite, amebe, gljivice...svi su bili uredni.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Kontakt:

Re: Gliste

Post od aaaca »

Наравно да је могуће. Највећи проблем је слепило код надри и квази лабораната. Више нико не зна да користи микроскоп, а понеко ни очи.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

Заборавих да те питам какву си столицу носила на анализу: тврду, мекану, пролив?
sarah28
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jul 09, 2016 2:50 pm

Post od sarah28 »

Mekanu, i to prvu ujutro. Doktor mi rece da uradim mozda celofanski bris ali me sramota, jer izgleda to samo djeca rade, mi matori ne. Ja nemam vise nikakvih znakova da mozda imam gliste ali me prosto strah da nisu ostale u organizmu a da ni ne znam. Inace imam psa u stanu pa je vjerovatno on uzrok i toj jednoj koju sam vidjela.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

Где је једна ту их је више. Погледај за народне лекове против глиста. Знам да је бели лук добар у томе али не знам детаље око примене.
Odgovori