Gastroenterlogo u Beogradu

Postavite pitanje, podelite iskustva, edukujte se ili informišite o svim oboljenjima gastrointestinalnog trakta. Oboljenja želudca, dvanaestopalačnog creva, tankog creva, debelog creva i rektuma.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
ikac86
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Apr 15, 2014 7:14 am

Gastroenterlogo u Beogradu

Post od ikac86 »

Radila sam gastroskopiju pre tri meseca, gde je konstatovan GERB tip A, dobila sam Controloc, medjutim nakon toga stanje mi se jako pogorsalo, neprestano imam bolove u grudima i neku tezinu, lupanje srca, osecaj da zeludac ne vari, istovremeno imam problem i sa crevima, tesku ostipaciju sa jakom bolovima u stomaku i nadutoscu. Isla sam i kod nekih poznatijih gastroenterologa, koji mi samo odokativno povecavaju dozu lekova i za zeludac i za creva, a ne govore nista. Da li postoji neki gastroenterolog, koji bi se ozbiljno posvetio mom problemu i poslao me na potrebne analize kako bih utvrdila sta mi je sa crevima i zasto imam te bolove pri uzimanju hrane i tecnosti. Sve ostale analize sam vec obavila UZ srca, rendgen pluca, UZ abdomena, gde je samo nadjena gusca tecnost u zuci za sta su mi rekli da nije nista. Ne znam vise ni kako da se hranim, jer sve sto pojedem me iritira. Prvo zeludac, a zatim i creva, koja su samo malo pocela da krce i proizvode gasove od lekova. Hvala unapred.
ikac86
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Apr 15, 2014 7:14 am

Re: Gastroenterolog u Beogradu

Post od ikac86 »

Da dodam, ne mora biti neki poznati lekar, jer sam kod takvih isla. Neko ko ce me saslusati, izvrsiti pregled i posavetovati sta dalje. Volela bih da me takodje uputi da li imam kilu na zelucu, kakve vrste i da ne prevrce ocima na mogucnost operacije, jer ovo je neizdrzivo.
Odgovori