gastritis,ulcerozni kolitis i kandida

Postavite pitanje, podelite iskustva, edukujte se ili informišite o svim oboljenjima gastrointestinalnog trakta. Oboljenja želudca, dvanaestopalačnog creva, tankog creva, debelog creva i rektuma.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
scenicdiamond
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Okt 26, 2014 6:25 pm

gastritis,ulcerozni kolitis i kandida

Post od scenicdiamond »

Imam sva tri. Smrsao sam 20 kg i jako se lose osecam u velikoj sam depresiji.
Citam postove provodim dane trazeci resenje ali ga ne vidim nije ni blizu. Imam terapiju lekovima koja mi pomaze u smislu da nemam kiselinu i zaustavio sam krvarenje iz debelog creva za sad koristim salofalk. Ali mucnina ne prestaje nekad je blaga nekad intenzivnija. Neznam kako da se hranim sto mi predstavlja najveci problem. Sto je dobro protiv kandide pogorsava kolitis i obratno. Nevidim izlaz.
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

Re: gastritis,ulcerozni kolitis i kandida

Post od vasa »

Samo budi strpljiv, smiren jer nikako neces uspeti da nadjes resenje, kako kazes jedno pomaze drugo odmaze, tako je kad si nervozan i uznemiren. Ne bi bilo lose da od doktora trazis i neki blag lek za umirenje stomacnih tegoba na nervnoj bazi.A ima dosta hrane koja je dobra za obe tegobe samo ti moras uloziti dosta truda da je nabavis i pravilno pripremis.Takodje treba da se sklopi vise okolnosti koje ce ti pomoci u tome, nervoza nikako nece veruj mi.
Srecno
scenicdiamond
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Okt 26, 2014 6:25 pm

Re: gastritis,ulcerozni kolitis i kandida

Post od scenicdiamond »

hvala na savetu, probacu
Odgovori