Dijagnosticiran mi je gastritis putem gastroskopije - blago hiperemicna sluznica, pa me zanima sta smem da pijem od vocnih sokova, posto svako ima neku svoju teoriju, a ceo dan na vodi i cajevima je skoro nepodnosljivo...
Jasno je da koka kola ne dolazi u obzir pa cak ni limunada...?
Takodje neki savet ako je neko uspesno izlecio sto se tice ishrane. hvala.
Gastritis...
Re: Gastritis...
kako nepodnoslivo---strasno bi bilo da ni to ne smes da pijes--pa ja ne pijem nikakve sokove godinama pa sta-DOVOLJNO JE DA PIJES SAMO VODU I NE BRINI__TO JE I NAJZDRAVIJE---samo ces se bolje osecati--nazalost moraces se odreci i dosta vrsta hrane ako hoces da saniras problem---
nadam se da si procitao sta treba sve da izbegavas al i vodi racuna o tome da svaki organizam nije isti i da jednima smetaju mlecni prozvodi recimo a jednima gode al u vecini slucajeva-ljuto,kiselo,alkohol,jako slatko,kafa i td ne odgovaraju--
meni recimo corbe i supe su jako smetale , neoljustene jabuke i paradajz kao i gusti sokovi takodje--
sad posle ranitidina par meseci stanje je bolje i vec 20 dana ga ne pijem al o hrani jako vodim racuna--
sam moras traziti sta smes a sta ne----e da je samo sok u pitanju eeee??????
ZELIM TI BRZO OZDRAVLJENJE U SVAKOM SLUCAJU
nadam se da si procitao sta treba sve da izbegavas al i vodi racuna o tome da svaki organizam nije isti i da jednima smetaju mlecni prozvodi recimo a jednima gode al u vecini slucajeva-ljuto,kiselo,alkohol,jako slatko,kafa i td ne odgovaraju--
meni recimo corbe i supe su jako smetale , neoljustene jabuke i paradajz kao i gusti sokovi takodje--
sad posle ranitidina par meseci stanje je bolje i vec 20 dana ga ne pijem al o hrani jako vodim racuna--
sam moras traziti sta smes a sta ne----e da je samo sok u pitanju eeee??????
ZELIM TI BRZO OZDRAVLJENJE U SVAKOM SLUCAJU