fistula

Postavite pitanje, podelite iskustva, edukujte se ili informišite o svim oboljenjima gastrointestinalnog trakta. Oboljenja želudca, dvanaestopalačnog creva, tankog creva, debelog creva i rektuma.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
nanas
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Dec 06, 2007 2:57 pm

fistula

Post od nanas »

Imam analnu fistulu vec oko 2 meseca, korisitim neke supoziturije protiv hemorioda i pijem acetisal, sa vrlo malo napretka na bolje. Da li neko moze da mi kaze koja je terapija najbolja i da mi preporuci nekog dobrog doktora u Bg ili Kg.
Korisnikov avatar
severus
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Sep 25, 2007 7:47 pm

Post od severus »

Postoji vise vrsta analnih fistula u odnosu na sfinkterni aparat anusa i predstavljaju komplikaciju anorektalnog apscesa.Lecenje je operativno te je najbolje da posetite sto pre hirurga.
Femme 27
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Dec 06, 2007 10:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: fistula

Post od Femme 27 »

nanas napisao:Imam analnu fistulu vec oko 2 meseca, korisitim neke supoziturije protiv hemorioda i pijem acetisal, sa vrlo malo napretka na bolje. Da li neko moze da mi kaze koja je terapija najbolja i da mi preporuci nekog dobrog doktora u Bg ili Kg.
Ne bih da te prepadam,ali ja sam dugo godina takodjer ,u narodu receno,deverala sa fistulama,kazem fistulama jer su se od jedne pojavile vise,naravno mojom nemarnoscu i strahom od odlaska ljekaru.Tako da sam imala kompleksnu fistulu,koja je ustvari bila simptom Crohnove bolesti.Nijedna terapija ,nijedan lijek mi nije pomogao dok hirurg nije dobro naostrio svoj skalpel :roll: .Prve dvije operacije su bile bezuspijesne,treca sreca!Od moje trece operacije dijele me 4 godine bez recidiva.Nadam se i zelim ti svu srecu ovog svijeta da se sto prije iste rijesis,jer te u potpunosti mogu razumjeti kroz sta prolazis...POZDRAV :lol:
Odgovori