Evo me opet

Postavite pitanje, podelite iskustva, edukujte se ili informišite o svim oboljenjima gastrointestinalnog trakta. Oboljenja želudca, dvanaestopalačnog creva, tankog creva, debelog creva i rektuma.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Nov 25, 2006 5:53 am

Evo me opet

Post od ontario »

Doktore ja Vam se opet moram javiti jer me muci stomak.Pocela sam da pijem Losek i sada me jako boli stomak,zeludac posle jela.Ne prode ni 10 minuta kada hrana ude u zeludac i pocinju uzasni bolovi,mucnina i nelagoda.Imam osecaj kao da sam jako,jako gladna,a u stvari sam jela i prejela se,Da li je to mozda cir?Da li je to zbog prejake kiseline?Da Vam napomenem da kod specijaliste idem tek sredinom sestog meseca! Kada pocnem sa gorusicom bolovi se na trenutke smire.
Znate od prije da mi je 2005 dijagnosticirano,esophagitis,gastritis i hijatus hernija!Bila sam na CT stomaka i cekam nalaze koji ce biti 10-15 dana ali to je vise bilo zbog bubrega.Da li cu u sestom mesecu biti sretna da dobijem ponovo gastroskopiju ne znam ali mi to definitivno sada treba!
Puno Vas pozdravljam!
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
Kontakt:

Post od dr ivica »

Ontario,

Simptomi koje opisujete lice na simptome cira ili tezeg gastritisa. Bez gastroskopije je tesko reci.
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Nov 25, 2006 5:53 am

hvala

Post od ontario »

Hvala Vam doktore puno!
Javicu Vam kada vidim sta ce specijalista.
Do tada puno,puno Vas pozdravljam!
Odgovori