Grčevi u stomaku i dijareja

Postavite pitanje, podelite iskustva, edukujte se ili informišite o svim oboljenjima gastrointestinalnog trakta. Oboljenja želudca, dvanaestopalačnog creva, tankog creva, debelog creva i rektuma.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
Vlajosh
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jul 27, 2013 11:04 am

Grčevi u stomaku i dijareja

Post od Vlajosh »

Poštovanje,
imam dijareju veće nekih 10+ dana. Obično se dešava da ujutru me probude grčevi u stomaku koji se smire tek nakon što idem u WC i ispraznim se. U početku sam mislio da će biti kao i ranije sa taksvim slučajevima te nisam išao kod lekara već krenuo sa klasičnim lečenjem. Čajevi, supe, krompir pire, pirinaš, malo kuvane piletine, jogurt. Prijateljica koja je zdravstveni radnik mi je tako i savetovala. Nisam se baš uvek pridržavao ishrane ali nisam preterivao. Od lekova sak koristio aktivni ugalj, probitik ErceFlora, zatim EnteroFuryl koji sam nakon 4 tablete izbacio jer nije dao rezultate. Ne osećam se malaksalo ali već počinje da me nervira. Molio bih da ukoliko neko ima predstavu šta može biti da mi odgovori.
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Re: Grčevi u stomaku i dijareja

Post od aa_aca »

Јел то само ујутру?
Vlajosh
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jul 27, 2013 11:04 am

Post od Vlajosh »

Ne. Dešava se i u toku dana. Ali ujutru uvek.
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Post od aa_aca »

Вероватно си добио упалу слузокоже на крају дебелог црева. Оно што ти ја могу препоручити је јак црни чај без шећера, ацидофилно млеко које прави Завод за млекарство у Београду, домаћи кефир (кажем ДОМАЋИ) и овај пробиотик:

Slika
Odgovori